Tip! Uitje voor teambuilding: slipcursus en terreinrijden met een 4×4

terreinrijden

Ben je voor je lieve collega’s op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje, dat is gericht op teambuilding, denk dan ook eens aan een slipcursus of een paar uur terreinrijden. Deze activiteiten zijn zeker niet alleen voor mannen weggelegd!

Slipcursus

Je kunt uit verschillende mogelijkheden kiezen, zoals de klassieke slipcursus of de ‘skidcar’-cursus. Tijdens deze cursus maak je gebruik van een speciale slipauto die diverse ondergronden simuleert. Het ene moment rijd je bij voorbeeld op asfalt, vervolgens op een vuile weg, een natte weg of een besneeuwde weg. Ook word je geleerd wat je moet doen bij aquaplaning. Verder leer je een parcours met pionnen te volgen en stilstaande objecten te ontwijken. Alle slipcursussen worden begeleid door ervaren instructeurs. Dit is een leuk en zeer leerzaam bedrijfsuitje, en omdat je moet overleggen en samenwerken is het goed voor de teambuilding.

Terreinrijden

Een andere mogelijkheid is om met 4×4 aangedreven Landrovers te gaan rijden door ruig terrein, over hoge heuvels en door diepe sporen. Hier kun je goed oefenen. Aan het eind van het uitje volgt een wedstrijd. Onderweg moet je met je team een ravijn zien te bedwingen en moeten jullie met houten palen en touwen een brug bouwen. Als je in de modder vast komt te zitten, moet je met vereende krachten uit de lastige situatie zien te komen. Verder moet je met je team nog een rivier oversteken, waarvoor je eerst een vlot dient te bouwen. Tot slot moet er een vlag op een berg worden geplaatst om te zien welk team gewonnen heeft. Je hoeft geen ervaring te hebben, want de basisvaardigheden van het rijden worden je op deze dag bijgebracht.

Lees ook:  Naar deze vijf auto’s waren jullie het meest nieuwsgierig in 2023

Tijdens dit bedrijfsuitje wordt ook aan de inwendige mens gedacht, en de teams worden voorzien van heerlijk eten. Ook voor drinken wordt gezorgd. Zo kan de verloren energie weer snel worden aangevuld. De activiteiten in combinatie met de catering dragen op deze dag allemaal bij aan de teambuilding.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
We krijgen spontaan rode wangetjes van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé!
Op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este In Italie (26 t/m 28 mei)...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *