Ford Max Motor Dreams: slaap kindje, slaap

Ford Max Motor Dreams

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik was als kind mijn moeder’s grootste nachtmerrie rond bedtijd. In slaap komen is nooit mijn sterkste kant geweest. Niets leek te helpen, totdat mijn moeder ontdekte dat ik al wiegend in de auto zo vertrokken was. Vanaf toen was reden we elke avond een rondje in de auto, maar als jij daar geen tijd voor hebt komt Ford nu met de perfecte oplossing: een wieg die een relaxend autoritje simuleert: de Ford Max Motor Dreams!

Ford Max Motor Dreams

Huhh bestaat dat? Nu dus wel! De Max Motor Dreams is speciaal ontwikkeld om baby’s en kleine kinderen thuis sneller in slaap te laten vallen. Die rondjes lopen met de wieg of benzine verspillen aan een rondje door de stad rijden zijn eindelijk verleden tijd. Vanaf nu wordt al het werk door de wieg gedaan, en dan bedoelen we ook al het werk. De Max Motor Dreams doet namelijk veel meer dan alleen een beetje op en neer schommelen om de bewegingen van een auto op asfalt na te bootsen. Ook het zachte gebrom van de motor en de voorbij flitsende straatlantaarns worden door de wieg gesimuleerd.

Ford Max Motor Dreams

Om nog een stapje verder te gaan; je kunt de wieg via een app op je smartphone ook aan je eigen auto koppelen. Zo valt jouw kleine dus ook nog eens inslaap aan de hand van het autoritje dat hij/zij gewend is. Maar ook het design maakt dit een toffe gadget. Die is namelijk geïnspireerd door klassieke Ford modellen en past toch perfect in een modern huis. Een auto gadget die prachtig in je huis past en zorgt voor een goede nachtrust, wat wil je nog meer?

Lees ook:  Elektrisch rijden en de zakelijke lease revolutie

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Net een rijdend paasei en een echte klassieker: de BMW Isetta
Uniek in zijn ontwerp én de auto die BMW ooit redde en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *