Ellie Goulding lanceert Range Rover Velar in New York

Range Rover Velar_ Ellie Goulding

De nieuwe Range Rover werd spectaculair gelanceerd in de Verenigde Staten. De Britse singer-songwriter Ellie Goulding gaf een exclusief live optreden in New York, ter ere van het vierde lid van de Range Rover-familie.

 De Britse heeft de primeur gehad om als allereerste in de Range Rover Velar te rijden. Jaloers! Met haar hit ‘Love Me Like You Do’ schitterde ze tijdens de opening van de Velar-show. Ze vertelt: “I have always been a big Range Rover fan and it was a pleasure to be a part of its launch here in the US. Even more rewarding to be supporting a local charity that improves over 10,000 lives every year in one of my favourite cities.”
Range Rover Velar_ Ellie Goulding

Daarbij is New York voor Range Rover nog altijd de belangrijkste markt. Voorafgaand aan de New Yok International Auto Show (14 tot 23 april) is op donderdag 13 april een Range Rover Velar onder de hamer gegaan tijdens een veiling voor het East Side House Settlement. Het bedrag dat de nieuwste, bijna futuristische Range Rover oplevert, gaat volledig naar deze non-profit organisatie die zich inzet voor de wijk The Bronx in Noord-Manhattan en hier educatie en sociale diensten aanbiedt.
Range Rover Velar_ Ellie Goulding

De koper van de geveilde Range Rover Velar is ook een van eerste klanten ter wereld die een nieuwe Velar kan rijden. De Velar wordt door Land Rover gepositioneerd tussen de Range Rover Evoque en de Range Rover Sport. Net als Ellie Goulding verliefd op de Velar? Hij is per direct te bestellen vanaf € 73.800,-.

Lees ook:  Fiat 600e: comeback kid

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Vers van de pers: Volvo S60 Intro Edition
We moeten nog even wachten, maar in het voorjaar 2019 verschijnt Volvo’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *