Een nieuwe Opel betalen met YouTube views, WAT?

Opel, youtube-views

Er poppen steeds meer grote namen boven water vanuit de YouTube wereld en toch is het voor velen nog maar een vaag verhaal hoe zij hun geld kunnen verdienen met het maken van video’s online. Maak je geen zorgen, we duiken niet in YouTube 101 vandaag maar misschien wel interessant om te weten: YouTube views kunnen ook jouw straks geld opleveren, niet letterlijk in euro’s maar je kunt er wel een Opel van kopen. Dit is wat je moet doen.

Om kans te maken op een nieuw Opel moet je tijdens een proefrit een video opnemen. Het model Opel maakt niet uit en erg veel regels voor de video zijn er ook niet; als hij maar de aandacht trekt! Want de eerste die genoeg views bij elkaar spaart krijgt de mogelijkheid om een Opel te kopen met views!

Maar je moet er wel hard voor werken, want je hebt aardig wat views nodig vor één van de drie modellen die Opel verkoopt binnen de actie:

  • Opel KARL ROCKS Online Edition: 589.900 views
  • Opel Corsa 3-deaurs Online Edition: 739.600 views
  • Opel Astra 5-deaurs Online Edition: 922.800 views

Ja, dat zijn nog eens een getallen, maar bekijk het van deze kant; er zijn ongeveer 7,347 miljard mensen op de wereld en dat betekent dat afgerond slechts 0,008 procent van de wereld jouw video een keer moet bekijken voor een Opel KARL ROCKS Online Edtion.. valt best mee toch?

Als dat toch nog iets te hoog gegrepen is, kun je voor 24.200 views een Opel-dakkoffer, voor 5.150 views een Little ADAM loopauto of voor 3.000 views een iPad-houder kopen. De actie loopt tot 30 juni (of tot alle prijzen zijn verkocht) dus bedenk een concept en ga aan de slag, succes!

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Met een carport houd je jouw auto mooi
Of je nu een kleine Fiat rijdt of de luxe geniet om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *