Meest sexy auto’s van 2017

meest sexy auto's 2017

Welke auto wordt de King of Sexy van 2017? Welke bolide had het hoogste cijfer in de FemmeFrontaal categorie ‘Flirt Factor’? En bij welke auto dachten wij: ‘Hier willen onze lezers wel een beschuitje mee eten!?’. De kans is groot dat het één van de onderstaande auto’s is! Onze FemmeFrontaal top 5 van meest verleidelijke (en soms ook minst praktische) auto’s van 2017!

FemmeFrontaal editors pick meest sexy auto’s van 2017. Veel plezier!

1. Aston Martin DB11, Flirt Factor 10
Aston Martin DB11

De meest begeerlijke van 2017, de Aston Martin DB11. Na maar liefst 12 jaar is de legendarische Aston Martin DB9 opgevolgd door de wonderschone DB11. “He kept me awake until 05:00 AM”, vertelde FemmeFrontaal Evelin. Tsja, je moet er wat voor over hebben om in de meest ultieme droomauto te mogen rijden! Bekijk de video waarin ze hoofdrol speelde in de ultieme DB11 movie ever.

2. Honda NSX: Flirt Factor 10

Honda NSX
Fotografie: Lars Oosterveen

Bij de eerste aanblik op de nieuwe Honda NSX trappelde ik van blijdschap. Gorgeous! Wat een plaatje. Mijn rode pumps verruilde ik direct voor witte sneakers en ik dook enthousiast de parelmoerkleurige NSX met knalrode lederen bekleding in. Een supercar die je hartje sneller doet kloppen, het asfalt doet schudden en de adrenaline door je lijf jaagt. Lees (en bekijk) hoe de Honda NSX Odiel’s nieuwe droomauto werd.

3. Lexus LC500: Flirt Factor 10

Lexus LC500
Fotografie Lars Oosterveen

“No more boring cars” zei de CEO van Lexus eens uitbundig op een podium. Nou, dat is hem gelukt hoor! Overweldigend, wat een lekkere spierballenbak is dit geworden. De definitie van het begrip ‘headturner’ heeft voor mij, na een klein weekje rijden in de Lexus LC500, een totaal andere invulling gekregen! Lees en bekijk hier de rij-impressie (+ vlog) van Odiel met de onberispelijke LC500.

Lees ook:  FemmeFrontaal reed mee in de beroemde Zoute Grand Prix van België

4. Mercedes AMG GT-R: Flirt Factor 9,5


Evelin en Rowan hadden dit jaar de eer om de waanzinnig sexy Mercedes AMG-GT-R te temmen op het circuit van Zolder. THE GREEN HELL op wielen. “Met voormalig DTM-kampioen Bernd Schneider voorop in een matzwarte GT-S, joegen we het 585 pk sterke monster door de bochten. Wát een wegligging, wát een power en WAT EEN GELUID!”. Wil je het nog een x beleven? Check de vlog!

5. Volvo XC60: Flirt Factor 9

meest sexy auto 2017
Dit is er eentje in de categorie sjiek de friemel én hot! En compleet het uiterste van hierboven. Uiterlijk is de nieuwe Volvo XC60 de perfecte middenweg tussen Scandinavisch cool en winterse romantiek. Ok, elke Duitser stuurt scherper, maar de nieuwe XC60 kan ik met recht een van de meest relaxte en verleidelijke SUV’s noemen. Leuk zijn de reacties en blikken die de nieuwe Volvo XC60 losmaakt bij mensen: “Tjee, wat een prachtige SUV zeg!” Ik heb onderweg dan ook chique terug gewuifd naar alle flirtende heren in Tesla’s en BMW’s.

En ook de BMW 5 serie touring, Honda Civic Type R, Mercedes-Benz C Cabriolet én Alfa Romeo Guilia ontvingen van ons als flirtfactor een 9!

 

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Een Renault Kadjar alstublieft?
Vanaf vandaag zijn we nog een SUV rijker! Renault introduceerde vanmiddag de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *