Top 10 auto’s waar wij ons op verheugen in 2018!

Het einde van het jaar is bijna in zicht en wij kijken al met smart uit naar het autojaar 2018. Wij verheugen ons er dan ook op om volgend jaar te rijden in deze newbies! Nieuwe automodellen in 2018:

1. Alpine A110

Alpine, nieuwe auto's 2018
Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Na 55 jaar is hij terug: de waanzinnige mooie Alpine ♥ . De signature car van Renault als je het ons vraagt. Helaas is het een limited edition waarvan er slechts 80 naar Nederland komen. En voor een bedrag van nog geen 70K zijn ze vermoedelijk allemaal al verkocht. Kijken, niet kopen dus 😉

2. Audi A1


Na ruim zeven jaar komt Audi met een nieuwe versie van de A1. Of we veel verschillen zullen zien tussen de eerste en tweede generatie, dat betwijfelen we. But the devil zit hem in de details bij Audi. Een voorproefje zie je hier!

3. Audi A8

nieuwe auto's 2018, Audi A8
Voor als je de A1 toch wat aan de kleine kant vond, is er in 2018 (december 2017 onthuld) de nieuwe Audio A8. BIG. Bomvol veiligheids- en luxe gadgets. Mét een plugin-versie voor de groen-doeners onder ons. De prijs, een dikke ton aan euro’s.

4. BMW 3 Serie


Hierop is het wachten waard… serieus. Geïnspireerd op de nieuwe 7- en 5 Series is hier de nieuwe BMW 3 Serie! Beauty on wheels, zowel zakelijk als privé, de ideale auto. Het wordt ons alleen nog niet duidelijk of hij er in 2018 of 2019 gaat komen…

5. Ford Fiesta ST

nieuwe auto's 2018, ford fiesta st
Evelin maakte dit jaar al kennis met de nieuwe Ford Fiesta. Maar de leukste Fiesta moet nog komen: de Ford Fiesta ST. Net ietjes dikker en leuker dan een standaard Fiesta.

Lees ook:  6 totaal onbelangrijke auto-wist-je-datjes voor elke oersaaie gelegenheid

6. Jaguar E-Pace

nieuwe auto's 2018, Jaguar E-Pace
De nieuwe, compacte SUV van Jaguar met de looks van de Jaguar F-Type. Qua grootte te vergelijken met een Range Rover Evoque en qua kosten (+/- 50K) ook. PS. David Gandy is helaas niet inbegrepen.

7. Mercedes-Benz A-Klasse


De bestseller van Mercedes krijgt in 2018 een vette make-over. Niet alleen innerlijk (met slimme gadgets) maar ook aantrekkelijker. Wij kijken al uit naar de introductie!

8. BMW Z4

auto's in 2018
Bijna 10 jaar na de introductie van de Z4 (opvolger toentertijd van de Z3) is het tijd voor een nieuwe! De BMW Z4 is nu al een klassieke roadster met zijn gespierde roadsterlijf, lange wielbasis en een stevige kont.

9. Toyota Supra


Na de revival van de Honda NSX komt ook Toyota met een spiksplinternieuw exemplaar van een klassieker: de Toyota Supra. De Supra wordt een combinatie van het innerlijk van een Z4 (onderhuids) en het uiterlijk van een FT-1 concept. Dit. Moeten. We. Voelen!

10. Volvo XC40

nieuwe auto's in 2018
Volvo is ook lekker op dreef in 2018. Na de XC90 en de XC60 lanceerde Volvo eind 2017 de XC40, een compacte SUV met een prachtige daklijn! In 2018 gaan we hem testen, for sure.

Lees ook: meest sexy auto's in 2017

getest door FemmeFrontaal

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Leonardo Die Cabrio en Carfield leukste autobijnamen
De ANWB introduceerde onlangs de online autobijnaamgenerator aangezien bijna één op de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *