Welke rijtesten lazen jullie het liefst in 2017?

Van keurige huis-tuin-en-keuken-Kia’s, bijzondere DS’en, opvallende SUV’s, een sexy coupé tot een dikke bak van ruim twee ton. Wat waren in 2017 de top 10 populairste rijtesten op FemmeFrontaal, de vrouwelijke kijk op auto’s? Een opmerkelijk lijstje met een onbetwiste en beschaafde nummer één!

#1 | KIA RIO: VAN VENTJE TOT MAN

Rowan testte de nieuwe Kia Rio op het circuit! “De nieuwe Rio is een stuk stoerder dan zijn voorganger. Met een langere voorkant, strakkere lijnen, een breder voorkomen en zijn welbekende tijgerneus, is deze vierde generatie uitgegroeid van ventje tot man.”

Rij-impressie Kia Rio

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

#2 | KIA PICANTO: KITTIG ÉN PITTIG IN EEN NIEUW JASJE

“Met de nieuwe Picanto hoopt Kia voort te borduren op het succes wat de Kia Picanto in het verleden al heeft bereikt. Geven in dit geval behaalde resultaten in het verleden wél een garantie voor de toekomst?” Evelin reisde af naar Barcelona om dat te testen!
rijtesten, kia picanto

Rij-impressie Kia Picanto

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

#3 | MAZDA CX-5 2017: MET HOE VROUWELIJK HET OOK KLINKT, BINDEND KLEURADVIES

“Het is geen publiek geheim dat wij bij FemmeFrontaal tevreden zijn over de laatste telgen uit de Mazda familie. Van Mazda 6 tot Mazda MX-5. En aan dat lijstje voegen wij ook de nieuwe Mazda CX-5 toe!” Odiel testte in het zonnige Barcelona de nieuwe CX-5!
nieuwe Mazda CX-5

Rij-impressie: Mazda CX-5

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

#4 | DS3 GIVENCHY LE MAKEUP: LADIES, PUT A RING ON IT

“Hoe stoer wij af en toe ook lijken met snelle BMW’s en bad ass Jaguars, hier worden wij stiekem ook héél blij van: een make-up-tas-op-wielen! Met de DS3 Givenchy Le MakeUp lanceert het Franse automerk namelijk een échte lady drive op de markt!” Rianne testte de DS3 Givenchi Le Makeup.

Lees ook:  Meer auto-inbraken in de winter: zo verminder je het risico
DS3 Givenchy Le Make Up
Fotografie: Raymond Zonneveld

Rij-impressie: DS3 Givenchi Le MakeUp

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

#5 | MERCEDES-BENZ E-KLASSE COUPÉ: MAG IK HEM NOG EEN WEEKJE MEE? AH TOE…

“Duitsers noemen hem ‘The masterpiece of intelligence’. Ik noem hem een ‘eye-catcher’, een van de meest stijlvolle en verleidelijke auto’s waar ik in heb mogen rijden.” Rianne testte de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé.

Mercedes-Benz E-Klasse Coupe
Fotografie: Raymond Zonneveld

Rij-impressie: Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

#6 | TOYOTA C-HR: MAKE TOYOTA SEXY AGAIN

“Make Toyota sexy again! Dat moeten de Japanse automobielbobo’s hebben gedacht bij het ontwerpen van de gloednieuwe Toyota C-HR. Een opmerkelijke verschijning op de weg. C-HR staat voor ‘coupé high rider’.” Odiel testte de flirt factor van deze Don Juan uit Japan!

rijtesten, totyota ch-r
Fotografie: Lars Oosterveen

Rij-impressie: Toyota CH-R

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

#7 | PEUGEOT 5008: IT’S HUGE. IT’S GREAT

“Had de vorige Peugeot 5008 – een MPV die eerder leek op een busje – nog de flirt factor van een muurbloempje, de nieuwe Peugeot 5008 krijgt toch al snel de flirt factor van een flamboyante levensgenieter. Hij lijkt dan ook in niets op zijn voorganger.” Odiel testte in Portugal de nieuwe Peugeot 5008.

Rij-impressie: Peugeot 5008

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

#8 | NISSAN MICRA 2017: VAN NOPE NAAR DOPE

“Ken jij de Nissan Micra nog als de auto waar je oma in reed? Gaaaaaaap. Nissan begreep dit gevoel en gooit het roer radicaal om. Het Japanse automerk toverde speciaal voor Europa een nieuw model uit haar hoge hoed: maak kennis met de vernieuwde Nissan Micra!” Evelin testte in het buitenland de nieuwe Nissan Micra!

#9 | HONDA NSX: SNEL, BRUUT EN STIJLVOL

“Bij de eerste aanblik op de nieuwe Honda NSX trappel ik van blijdschap. Na een periode van kijken kijken, kijken en niet rijden, is het dan zover. Mijn rode pumps verruil ik voor witte sneakers en ik duik enthousiast de parelmoerkleurige NSX in voor een rondje België!” Odiel testte de waanzinnige Honda NSX!

Honda NSX
Fotografie: Lars Oosterveen

Rij-impressie: Honda NSX

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

#10 | DS3 PERFORMANCE RIJTEST: STOERTJE

“De allersnelste DS3 heet vanaf nu DS3 Performance. Een directe concurrent van vlugge Japie, de Peugeot 208 GTi. Zou DS daarom de DS3 Performance ‘maar’ 208 pk hebben meegegeven? Franse humor. Ik was in ieder geval in mijn nopjes met de snelste DS3!” Rianne testte de DS3 Performance.

rijtesten, ds3 performance
Foto: Raymond Zonneveld

Rij-impressie: DS3 Performance

Check out the FemmeFrontaal Awesomeness Factor!

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Van statig naar sexy: de nieuwe Rolls-Royce Dawn
De énige persberichten die we met véél plezier lezen zijn die van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *