Powervrouwen short film: The Female Bond!

The Female Bond

Powerrrrrrvrouwen, daar houden wij van! En wij zijn niet de enige. She’s Mercedes maakte in samenwerking met de Maleise muzikant Yuna dit jaar een korte film speciaal voor internationale vrouwen dag met een prachtig verhaal: The Female Bond. Het draait allemaal om vrouwelijk energie en eenheid maar ook zeker diversiteit en oh boy, we dig it! Zelfs na vrouwendag:

Bekijk The Female Bond hier zelf:

Het begint meteen al goed met roadtrip-vibes door landschappen en cactussen, gevolgd door een sterk dialoog én opvallende fashion keuzes. Met als verteller de mega getalenteerde singer/songwriter Yuna die eerder al samenwerkte met grote namen als Pharrel Williams en Drake maar ook zeker een grote naam voor zichzelf aan het opbouwen is. De Female Bond gaat de strijd aan met stereotypes en brengt deze korte film van nog geen vier minuten tot leven.

Ook leuk om te weten: de drie andere supervrouwen die je in de film terug ziet zijn goede vriendinnen van Yuno uit Los Angeles: Stephanie Cleary, Andrea Nakhla en Anjelica Armstrong. Dit leidt tot oprechte vriendschap en emoties op het scherm die de krachtige boodschap alleen maar ondersteunen.

 

Comments

comments

Lees ook:  Lancia, de terugkeer naar eigenzinnigheid
More from Isabeau Kamphuis
Elektrisch primeur voor SEAT: de MII Electric
Er is weer een nieuwe primeur in de wereld van elektrisch rijden!...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *