Uitvaartservice voor auto’s, iets voor jouw oude barrel?

Auto overleden? Bespreek uw Uitritwensen met ons. Voor direct contact kunt u gebruik maken van het contactformulier.” Wat? Lezen we dit nu goed? Ja! Er bestaat sinds kort een heus uitvaartservice voor auto’s!

Bij dit soort initiatieven denk je vaak, had ik het maar zelf bedacht. Want net als met mensen en dieren, bouwen we vaak ook een emotionele band op met een auto. Maar wat als het einde van jouw geliefde vierwieler bijna inzicht is? Student Floris uit Leiden richtte daarom als afstudeerproject auto-uitvaart De Uitrit op. In plaats van liefdeloos afscheid nemen van je bolide krijgt het ritje naar de sloop een liefdevol karakter.

Hoe gaat het in zijn werk? Als heuse uitvaartadviseur bespreekt het bedrijf de uitvaartwensen met de klant door. Kan je kiezen uit bloemen, muziek, drukwerk, genodigden en zelfs hapjes en drankjes. Je kunt zelfs tijdelijk een rouwparkeerplaats afspreken voordat hij naar de sloop wordt gebracht voor de finale genadeslag.

En in plaats van een urn krijg je als eigenaar – na de brute persing – een aandenken aan jouw auto mee in de vorm van een Car Cube.

Wel benieuwd of je je hiervoor al kan verzekeren? (knipoog)

Bron: Sleutelstad.

Comments

comments

Lees ook:  Ondertussen in de autowereld: een corona-update
More from Femme Frontaal

Vrij zijn is een roadtrip naar ‘hidden gems’ in eigen land!

Een auto staat gelijk aan vrijheid.  Of we het nu hebben over...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *