Jaguar E-PACE: een praktische SUV met Jaguar swag

Jaguar E-PACE

Vond je de F-PACE nogal huge? Maak dan kennis met zijn kleine broertje: de Jaguar E-PACE. Jaguar lanceerde deze week de nieuwe compacte SUV met de looks van een F-TYPE (sportauto), plek voor vijf personen en een vraagprijs waar je misschien niet een nachtje over hoeft te slapen…

De Jaguar E-PACE is een compacte SUV mét vijf zitplaatsen. Het lichtgewicht onderstel in combinatie met vierwielaandrijving, Active Driveline en torque vectoring geven deze SUV grip op de weg en een soepele rijervaring. Veilig en smooth on the road maakt de E-PACE perfect voor gezinnen die wat meer willen dan een Peugeot of Mazda.

Jaguar E-PACE

Dit nieuwste lid van de SUV-familie is ook nog eens de eerste Jaguar die uitsluitend met Ingenium benzine- en dieselmotoren op de markt zal verschijnen. Zuiniger rijden zonder kracht te verliezen, dat is het idee. Je krijgt bij deze nieuwe SUV de keuze uit een voorwiel aangedreven 150 pk dieselmotor, of de 300 pk turbomotor die nog geen zes en een halve seconden nodig heeft om van 0 naar 100 km/uur te gaan.

Het design en prestatieniveau dat we gewend zijn van Jaguar, met meer ruimte, veiligheid en over het algemeen een stuk praktischer. Klinkt als een droom die uitkomt, dat zijn wel grote beloftes van Jaguar…

De vraagprijs valt nog best mee voor een Jag; vanaf 48.300 euro kun je in Nederland straks in de nieuwe Jaguar E-PACE rijden.

Comments

comments

Lees ook:  Lexus UX 300 e: liefde op het tweede gezicht?
Written By
More from femmefrontaal
Smart ready to drop, online shoppen made easy
Druk, druk, druk. De agenda zit steeds voller. We hebben werkafspraken, leuke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *