5x file fun

Laten we maar met de deur in huis vallen: files zijn verschrikkelijk. Iedereen die anders beweert liegt. Maar we moeten er allemaal wel eens, en sommige misschien wat vaker, aan geloven. No worries! Wij komen met 5 tips voor jou om je tijd in de file te verzachten.

1. In de file staan voelt als een enorme tijdsverspilling, maar je kunt de tijd natuurlijk ook nuttig gebruiken! Gebruik deze tijd om je to-do lijstje van de dag in je hoofd op een rijtje te zetten. Handig voor op die drukke dagen omdat je er zonder deze file de tijd waarschijnlijk niet voor zult hebben. Een georganiseerde start is een efficiënte start! #mottovandedag

2. Een andere optie waarbij je nog steeds je handen aan het stuur kunt houden is bellen. Bel iedereen terug die nog op je bellijstje stond. Heeft je moeder gebeld? Misschien je vriendin? Uitgebreid tijd om te kletsen zou ik zeggen.

3. Zin in een beetje vermaak en afleiding? Turn up the volume en ga lekker los. Negeer de blikken van die chagrijn naast je, jij bent in een goede bui en geen file kan je stoppen.

4. Ook prima te doen voor die file’s waarin je echt vast staat: werk je make-up even bij! Want laten we eerlijk zijn ladies, als we dan toch het risico lopen op te laat komen, dan willen we er wel donders goed uitzien wanneer we verontschuldigend de vergadering binnenlopen.

5. Lezen is misschien net te gevaarlijk en als er een burgeragent naast je staat ben je erbij, maar audioboeken zijn niet verboden! Probeer eens een audioboek uit, voorgelezen door de schrijver zelf. Kun jij ontspannen achteroverleunen en af en toe een meter naar voren kruipen.

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!

Geschreven door Isabeau Kamphuis

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Van ruilen komt huilen, maar van autodelen niet
Steeds meer autobezitters doen het: autodelen. En waarom ook niet, want auto’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *