Op vakantie: hier rijden we liever niet!

Sunny Cars

We zitten midden in het hoogseizoen, dus veel Nederlanders trekken erop uit. Zowel met de auto als met het vliegtuig worden prachtige oorden bezocht. Wanneer we met het vliegtuig gaan, vinden we het op de plaats van bestemming vaak toch fijn om wat vrijheid te hebben in de vorm van een auto. Echter rijden we niet overal even graag…

Uit een trendrapport van Sunny Cars over de trends en ontwikkelingen van autoverhuur in het buitenland, blijkt dat er ook een aantal zonbestemmingen is waar wij de wegen liever niet met onze huurauto trotseren. Boven aan het lijstje staat Thailand. Ruim 20% geeft aan dat dit hun minst favoriete bestemming is om er met de auto op uit te trekken. Misschien is een tuktuk een beter idee? 😉 Ook Turkije, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en Curaçao ontdekken we liever te voet dan met de auto. Wat hier de precieze reden voor is, is echter niet bekend. Wij gokken dat geasfalteerde wegen waar je rechts mag rijden toch vertrouwder aan voelen…

Comments

comments

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
More from Rowan Peperkamp
Nieuw: Fetch Car Sharing in Amsterdam
Vanaf nu is de nieuwe deelautodienst Fetch Car Sharing in Amsterdam officieel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *