Superleuk: een gepersonaliseerde Kia voetbaltafel!

voetbaltafel

Onze Oranje Leeuwinnen blijven maar brullen! Met de halve finale op het EK Vrouwen in Nederland inzicht geeft Kia, sponsor van UEFA Women’s EURO2017, een unieke voetbaltafel weg mét jou als mini-voetballertje. Hoe?

Pop met jouw kop!

Zo werkt het: bedenk een pakkende naam voor je team (11 collega’s, vrienden, sportmaatjes of buurvrouwen) en geef je op. Eén team wint de gepersonaliseerde tafel. Van alle spelers wordt zorgvuldig een 3D scan gemaakt en op basis hiervan worden zeer realistische poppetjes voor de voetbaltafel gecreëerd. Zo speel je dus uiteindelijk… met jezelf!

Waarom?

Sponsor én liefhebber Kia wil met de actie benadrukken dat vrouwenvoetbal een sport is voor iedereen. “Het positieve gevoel rond ‘ons’ Oranje groeit met de dag. Sport verbindt mensen, van jong tot oud, en met deze actie komt de beleving van voetbal éxtra dichtbij”, zegt Kim Kreber, Director Marketing.
De actie loopt van 31 juli tot 6 augustus en is terug te vinden op de website (http://www.kia.com/nl/specials/tafelvoetbal/)

Comments

comments

Lees ook:  Microlino: op slag verliefd!
Written By
More from femmefrontaal
Deze graag: de Toyota GR HV Sports Concept
Eind oktober staat dit conceptmodel van Toyota te glimmen, euhh nee, te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *