Vers van de pers: Volvo S60 Intro Edition

We moeten nog even wachten, maar in het voorjaar 2019 verschijnt Volvo’s nieuwe ‘Zweedse sportsedan’ op de markt: de Volvo S60. Voor de eerste kopers stelt Volvo de S60 Intro Edition beschikbaar: een bijzonder compleet introductieaanbod.

De premium sportsedan straalt duidelijk rijplezier uit. Om zijn verlaagde sportchassis, 18-inch lichtmetalen wielen en sportieve proporties kun je niet heen. Daarbij wordt de S60 standaard uitgerust als extra dynamische R-Design met sportieve designaccenten in Glossy Black. Ook het interieur is in sportiviteit ondergedompeld, mede door de Nappa lederen/textiel bekleding, het sportstuur en R-Design pedalen. De nieuwe Volvo S60 Intro Edition is in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk Black Stone solide, Fusion Red metallic of Osmium Grey metallic. De prijzen beginnen bij €48.995,-.

Rijkarakteristiek naar wens

De Volvo S60 Intro Edition wordt altijd uitgevoerd als T5 Geartronic. De turbobenzinemotor is goed voor 250 pk, wat perfect binnen het plaatje van ‘sportsedan’ past. Binnen 6,5 seconden zit je op de 100 km/u. Met de Drive Mode Settings beschikt de auto over vier verschillende instellingen waarmee je de rijkarakteristiek van de auto naar jouw wensen kunt aanpassen. Je kunst kiezen uit ECO, Comfort, Dynamic en Individual.

Veiligheid op Zweeds niveau

De S60 Intro Edition is niet alleen een van de sportiefste sedans, ook een van de veiligste. Hij wordt namelijk uitgerust met IntelliSafe Assist met Adaptieve Cruise Control met Pilot Assist (autonoom rijden level 2 tot wel 130 km/u!) en IntelliSafe Surround met onder andere een Blind Sport Information System.

S60 Teaser Tour

De nieuwe Volvo S60 arriveert pas begin volgend jaar bij de dealer, maar je krijgt nu al de kans om de nieuwe sportsedan te bewonderen tijdens de S60 Teaser Tour. Tussen 22 november en 14 december 2018 brengen twee Volvo’s S60 bliksembezoeken aan dealers in het hele land. Speeddate it is!

Lees ook:  Lexus UX 300 e: liefde op het tweede gezicht?

Check hier het schema van de S60 Teaser Tour!

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Een dure elektrische auto schaf je het liefst dit jaar nog aan
Zakelijke EV-rijders hebben nu nog bijtellingsvoordelen, maar in de toekomst zullen ook...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *