Zelfrijdende voertuigen: meer seks in de auto

Zodra wij onze handen van het stuur kunnen halen en de auto’s ons zelfstandig naar bijvoorbeeld ons werk brengen, is de kans groot dat we ondertussen andere activiteiten om handen nemen. Even wat eten, je Netflix-serie af kijken of… het car-masutra boekje openslaan.

Volgens een nieuw onderzoek dat gepubliceerd is in het tijdschrift Annals of Tourism Research, blijkt dat zelfrijdende auto’s zullen leiden tot een toename van auto-seks. Er is namelijk onderzoek gedaan naar de invloed van autonome auto’s op ‘urban tourism’. In eerste instantie had dat onderzoek als doel trends te spotten en vast te leggen hoe de zelfsturende auto invloed zou kunnen hebben op de toeristische industrie. En daar is sekstoerisme ook een onderdeel van.

Red light district on wheels?

Uit eerder onderzoek is gebleken dat 60% van de Amerikanen al eens seks heeft gehad in de auto en een deel daarvan is ook te herleiden naar de prostitutie. Vaak wordt de daad dan uiteindelijk stilstaand op een parkeerplaats volbracht, maar de zelfrijdende auto gaat daar verandering in brengen. De onderzoekers gaan er namelijk vanuit dat deze speciale biologie les in de toekomst rijdend gegeven wordt. Een ‘red light district on wheels’ is wat dat betreft dus ook niet onwaarschijnlijk.

Los van de prostitutie is de kans dat men later in zelfrijdende auto’s een flink van bil gaat dus groot. Wat ons betreft een goede bezigheid om de reistijd in de auto mee te doden. Geen zin om je benen in je nek te leggen op de achterbank? Check dan onze car-masutra tips!

Lees ook:  De Volvo XC40 uitgeroepen tot Zakenauto van Jaar 2024

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Mazda MX-30 e-skyactiv R-EV: Mazda’s antwoord op range anxiety
Je zou het op het eerste oog niet zeggen, maar Mazda’s eerste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *