Car-masutra: niet in bed, maar in de auto!  

car-masutra, seks in de auto

Het is Valentijnsdag (of niet)! Er is altijd wel een dag om je lief wat extra te verwennen en dan niet alleen met cadeautjes… Om het allemaal wat spannender te maken, duiken wij hiervoor niet onder de lakens, maar in de kofferbak!

Voorbereiding is key

Vaak is het een spontaan idee, maar wat voorbereiding kan geen kwaad. Denk bijvoorbeeld aan kleding die makkelijk aan en uit gaat. Het is ook handig om je grootste auto mee te nemen, waar de banken van plat kunnen bijvoorbeeld! En geblindeerde ramen, die kunnen ook weleens van pas komen in dit geval.

Park it, baby

Seks tijdens het rijden, klinkt misschien kinky, maar is ook gevaarlijk! Dus voordat jullie je op elkaar storten, is het verstandig om de auto op een veilige en rustige plek te parkeren. Zo hebben jullie geen last van anderen en hebben anderen geen last van jullie.

Cover it up

Eventueel als onderdeel van de voorbereiding: neem een handdoek of deken mee. Mocht je toch spontaan op een afgelegen parkeerplaats belanden, gebruik dan je t-shirt. Niet alleen om de boel schoon te houden, maar ook handig om plakkende billen op je lederen bekleding te voorkomen.

Car-masutra

Een auto is dé plek om nieuwe dingen uit te proberen, aangezien de posities die je gewend bent misschien niet helemaal passen. Wees creatief en maak vooral gebruik van de positionele voordelen van je omgeving. Banken plat dus! Oh, en mocht je het bij de voorstoelen houden, pas op dat je je billen niet òp de claxon plaatst! Dan is namelijk én de hele buurt wakker én heb jij het BMW-logo in spiegelbeeld op je bil staan. Leg dat maar eens uit…

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies

Gas er op!

Ons favoriete vervoersmiddel is helaas niet de juiste plek voor een lange vrijpartij. Niet alleen om het feit dat je na een korte tijd in de kramp zit en het er warm en plakkerig is, maar ook omdat de kans dan steeds groter wordt dat je gesnapt wordt tijdens de daad. So, make it a quicky!  

Gewoon weer naar huis

Hier gaan we geen doekjes om winden: niemand ruikt meer naar roosjes na de seks. Zorg er dus voor dat je avontuurtje in de auto hét hoogtepunt van de avond wordt en rijdt daarna lekker naar huis. Je eu-de-seks meenemen naar openbare gelegenheden, daar wordt niemand blij van! En van een coupe-de-seks trouwens ook niet.

Header auteursrecht/ antonioguillem / 123RF Stockfoto

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Ben Pon overleden op 82-jarige leeftijd
Ben Pon is vandaag op 82-jarige leeftijd overleden. Ben Pon – ook...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *