(File)flirten maar!

fileflirten

Valentijnsdag: de een scheurt met 140 naar huis voor een romantische avond, maar voor de vrijgezellen (en second lovers) onder ons kan dit juist hét moment zijn om eens even te pijlen hoe we in de markt liggen. Een goede plek om schaamteloos te flirten? In de file! Maar wat drijft ons nou om de bestuurder een knipoog te verkopen? Juist, de auto! Daarom 7 flirtauto’s, waarmee je bij ons al een streepje voor hebt.

BMW 5-serie

Knap ding, zo’n 5-serie! Een brede neus en lekkere knalpijpen aan beide kanten van de achterbumper. Chique, zakelijk en stijlvol deze wagen! FemmeFrontaal Odiel is heeft wel hier wel een zwak voor (knipoog).
fileflirten
Lees hier de rij-impressie van de BMW 5-serie.

Kia Stinger

Dit zijn we niet gewend van Kia en juist daarom checken we de nieuwe poster boy van het Koreaanse merk wel even als hij voorbijrijdt. De welbekende ‘Tiger Nose’ van Kia wordt vrij imposant door de lange motor. Deze Kia is alles behalve een burgerlijke bak!

fileflirten
Foto: Lars Oosterveen

Lees hier de rij-impressie van de Kia Stinger GT!

MINI Cooper John Cooper Works

Bommetje! We zijn natuurlijk al fan van MINI, maar met een dikke John Cooper Works steel je gelijk ons hart. De stoere, grote broer van de Cooper zoals we ‘m kennen. Dit is een hunk op wielen. Die fileflirt van Rowan heb je in ieder geval in je pocket met de JCW!
fileflirten
Lees hier de rij-impressie van de MINI John Cooper Works cabrio!

Mercedes-Benz E-klasse Coupé

Het sexy broertje van de E-klasse sedan: een afgetrainde sedan met drie deuren en een daklijn die vloeiend overloopt naar de bips, waardoor hij sportiever oogt dan de ‘normale’ E-Klasse. Samen met een opvallende ‘diamond grill’ geeft dit de auto een testosteron look die hem woest aantrekkelijk maakt én een tikkeltje fout. Maar daar houden we wel van!

Lees ook:  Hyundai introduceert de nieuwe KONA (oh én een robothond)
fileflirten
Foto: Raymond Zonneveld

Lees hier de rij-impressie van de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé.

Alfa Romeo Giulia

Iedereen is weleens als een blok voor een Italiaanse Adonis gevallen maar deze liefde bleef ook vaak onbeantwoord. Gelukkig is daar nu de Alfa Romeo Giulia, ook zo’n Italiaanse Adonis, maar dan met vier wielen. 😉

Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia | Photocredit Lars Oosterveen

Lees hier de rij-impressie van de Alfa Romeo Giulia.

Honda NSX

Honda heeft ruim 9 jaar gewerkt aan deze prachtbak, met aan het hoofd van het designteam autovrouw Michelle Christensen. We like! Het feit dat de V10 motor vervangen is door een V6-hybridemotor met twin-turbocompressoren doet niet af aan zijn stoere en verleidelijke uiterlijk. De kans dat je hiermee met een oerdegelijke Nederlandse man flirt is echter is héél klein. Eerder een leuke Zwitser…

fileflirten
Foto: Lars Oosterveen

Lees hier de rij-impressie van de Honda NSX!

BMW M2

De sportieve lijnen, brede heupen, dikke sloffen en de vier brullende uitlaatpijpen van de M2 roepen het bijna: flirt met mij! En over die M-striping hoeven we het niet eens te hebben… *kwijl* Kom je hiermee aanzetten, dan is Evelin om.


Lees hier de rij-impressie van de BMW M2!

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Sneak peek Range Rover Evoque cabriolet
Het gaat toch echt gebeuren! De Range Rover Evoque cabriolet komt in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *