Met de UberCHOPPER boven Mysteryland vliegen!

UberCHOPPER

Hoe gaaf is dit? Vergeet die auto. Hallo helikopter! Voor een heel weekend lang kunnen festivalbezoekers de ultieme festivalervaring beleven door op Mysteryland samen met een vriend(in) te arriveren met een helikopter. Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus kun je met de Uber-app namelijk de UberCHOPPER bestellen!

Wat maak je mee?

Mocht je niet naar het festival gaan, ook voor niet-festivalgangers staan er piloten klaar om een helikopterrondvlucht boven Amsterdam of Den Haag/ Rotterdam te verzorgen.De vlucht van Amsterdam naar Mysteryland duurt een kwartier, vanuit het Prins Clausplein ben je zo’n 20 minuten onderweg. Een rondvlucht boven de stad duurt 10 minuten.

Je arriveert op het heliplatform van Mysteryland en wordt vervolgens door een auto met Uber-chauffeur naar de entree gebracht. Ben je Citytour-passagier? Dan wordt je na de vlucht door een Uber-chauffeur teruggebracht naar de locatie waar je bent opgepikt.

Wat kost dat?

De UberCHOPPER zo’n 50 procent goedkoper dan een reguliere helikoptervlucht, maar 80% duurder dan een UberTAXI (knipoog). Voor een citytour boven Amsterdam of Den Haag/Rotterdam betaal je €100 voor 2 personen. Festivalgangers betalen voor UberCHOPPER naar Mysteryland €200 euro voor 2 personen vanuit Amsterdam en €220 euro vanuit Den Haag/Rotterdam. De bestelling is voor een enkele reis en maximaal 2 personen -de gebruiker en een medepassagier- en is exclusief festivalkaarten.

Comments

comments

Lees ook:  Vrouwen in de autosport: ‘talent heeft geen gender’
Written By
More from femmefrontaal
Jaguar E-type Zero: ’s werelds mooiste auto wordt elektrisch!
Really, waarom zou je elektrisch willen rijden in een wonderschone Jaguar E-type?...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *