5 redenen waarom je het 4WD Festival op 10 september niet mag missen!

Op zondag 10 september staat er een héél stoer event op het programma: het 4WD Festival in Oss. Een hele dag in het teken van alles wat met 4×4 te maken heeft. Wij geven je 5 redenen waarom je dit event niet mag missen (mét verrassing!):

1. Spannend off road parcours

Neem vooral je eigen 4×4 bolide mee want je kan de off road baan op (schrijf jezelf dan wel even vooraf in). Heb je een exemplaar wat zich niet zo thuis voelt in de modder dan kan je genieten van spectaculaire demoritten van rallyauto’s en rallytrucks! Ook zijn er speciale behendigheidsproeven waarbij je onder tijdsdruk je 4×4 skills kan testen.

2. Ontmoet Dakarhelden

Onze Nederlandse Dakarhelden pakken in december hun koffers weer om een nieuw avontuur te beleven. Maar voordat ze dat doen kan jij alvast wat van dit avontuur opsnuiven bij het Dakar Bivak, waar mannen als Tim Coronel en Maikel Verkade aanwezig zijn om jou een hand te schudden!

3. Shop til your drop

Om lekker te kunnen shoppen hoef je helemaal niet naar een overdekt winkelcentrum. Ga winkelen in de natuur! Tijdens het 4WD Festival vind je de leukste stands met kleding, 4×4 reizen, auto’s, roadtripgear en nog veel meer off road artikelen. Shop till you drop (in the mud)!

4. Kidsworld

Je hebt thuis geen oppas voor de kinderen nodig want die kunnen gewoon mee. Eindelijk een gaaf off road event waar ook je koters het naar hun zin hebben. In Kidsworld kunnen ze nek aan nek racen op een mini kartbaan of lekker bouncen op het springkussen. Tot 12 jaar hebben kinderen gratis toegang.

Lees ook:  Women's World Car of the Year 2024: ontdek de genomineerde auto’s per categorie

5. Gratis kaarten!!!

En last but not least, FemmeFrontaal mag maar liefst 6 kaarten weggeven! Zo houd jij mooi wat geld over om lekker te eten en te shoppen. Geef onder dit artikel (of op Facebook) aan met hoeveel personen jij wilt komen en waarom wij juist jou die kaarten moeten geven. Wie weet geniet jij dan op 10 september samen met jou partner, kinderen, familie of vrienden van een wild 4×4 avontuur! UPDATE: kaarten zijn inmiddels al vergeven! Meer info en kaarten, lees hieronder:

Ik wil meer weten over het 4WD Festival

Comments

comments

More from Evelin Dorssers
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *