Wie gaat er mee naar het Drift & Lippenstift Event op 22 april?

Drift- en Lippenstift event

Wil jij weten wat je moet doen in een auto als er zich een noodsituatie voordoet? Heb jij een auto-ongeluk gehad en wil je het plezier in het autorijden weer vinden? Of wil je gewoon je grenzen verleggen en plezier maken op nat wegdek? Meld je dan aan voor een nieuwe editie van het Drift & Lippenstift georganiseerd door Autolicious Events op zaterdag 22 april aanstaande!

Wat kun je verwachten?

Op deze zaterdagochtend breng jij je rijvaardigheid naar een hoger niveau. Je leert hoe je noodstops maakt, obstakels ontwijkt en onder- en overstuur herkent. En na een heerlijke lunch ontdek je de laatste make-up trends, welke kleuren bij jou passen en ga je nog meer stralen! Aan het einde van de middag ga je natuurlijk niet met legen handen naar huis (goodiebag!)

Dit event is uniek, Ladies Only é dat geldt ook voor de instructeurs!

VROEGBOEKKORTING!

Meld je hier aan voor 31 januari en ontvang 10% korting

Wil je weten hoe de vorige editie van het Drift & Lippenstift event eruit zag?

Comments

comments

Lees ook:  Fiat 600e: comeback kid
More from Evelin Dorssers
Column Evelin: Auto Overlevingskit
Daar stond ik dan, voor de zoveelste keer in de file op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *