MINI, make it yours

MINI Cooper komt met iets nieuws, iets heel speciaals. Hiermee kan je je MINI naar een heel nieuw level tillen. Online kan je je eigen onderdelen ontwerpen. Kleuren, symbolen en style. Alles wat je maar kunt bedenken. Laat je creativiteit erop los en maak je auto een uniek deel van de weg.

It’s yours, yours, yours

Vanaf halverwege 2018 is het mogelijk om je MINI nog veel verder te personaliseren. MINI heeft Yours Customised ontwikkelt waardoor het mogelijk wordt om veel accessoires helemaal eigen te maken. Denk aan je handtekening of initialen in de producten, je lievelingskleur LED-verlichting zodra je de deur opent, zelfbedachte omlijsting van de knipperlichten. Je kan het zo gek niet bedenken.

Gaat iets je snel vervelen?

Dan past dit helemaal bij jou! Het leukste is dat je het echt helemaal zelf kan bedenken. Ook als je een tijdje in je zelf uniek gemaakte wagen rijdt en je bent toe aan iets nieuws, kan je zo weer nieuwe onderdelen bestellen. Deze worden binnen 4 weken netjes thuisbezorgd en je kan ze erg gemakkelijk zelf vervangen. De bestelling wordt namelijk geleverd met een handleiding waardoor iedereen (ja, ook degene die nu denken; “uhh, ik niet hoor”) het zelf kan. Natuurlijk, als je het echt niet ziet zitten kan je het altijd door een MINI-monteur laten doen.

Het is natuurlijk ook fijn dat je de onderdelen altijd weer terug kunt veranderen in de originele stukken. Zo weet je in ieder geval zeker dat de koper van jou MINI later niet rondrijdt met jouw handtekening haha.

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies

We zullen helaas nog wel even moeten wachten op Yours Customised. Genoeg tijd om onze creativiteit de vrije loop te laten en hard na te denken over de perfecte patronen rond de knipperlichten. Maar we zouden dolgraag een nieuwe MINI met FemmeFrontaal sausje willen laten maken!

Comments

comments

Written By
More from Manouk Clark
Welke auto’s zoeken wij het meest online? Van stoere bak naar grijze muis…
Ieder jaar wordt er onderzoek gedaan naar welke tweedehands auto’s wij Nederlanders...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *