Nieuwe Ford Focus: Om door een ringetje te halen

Check out de volledig nieuwe Ford Focus. Met volledig nieuw bedoelen we ook écht volledig nieuw. Het model is vanaf het witte vel helemaal opnieuw ontwikkeld.

Om door een ringetje te halen

Laten we beginnen met de looks. Het nieuwste model is ook meteen de meest gestroomlijnde Ford Focus van alle bestaande modellen. En wat staat het hem goed! De grille is een stukje groter, maar zeker niet onherkenbaar geworden. Met zijn strakke lijnen krijgt de wagen een stoer en sportief uiterlijk. Ook het interieur is om door een ringetje te halen.

Relaxt filerijden, kan dat?

Misschien herken je het wel: je staat in de file en ineens schiet de kramp in je voet, scheen of kuit. Au! Niet alleen pijn, maar ook lichte paniek voert de boventoon in zo’n situatie. Niet meer met de nieuwe Ford Focus! Het nieuwe model heeft hier een oplossing voor, namelijk de Stop & Go functie. Deze functie maakt het mogelijk om bijna achteroverleunend de file door te gaan. De auto kan zelf remmen en gas geven. Door de aanwezige camera’s en sensoren rond de buitenkant van de auto kan het systeem precies inschatten hoeveel gas er nodig is of hoeveel er geremd moet worden. Nooit meer kramp of een vermoeide voet aan de koppeling, wat een uitvinding.

Zelfverzekerd de weg op

Niet alleen filerijden, maar de hele rijervaring wordt een stuk gemakkelijker in de nieuwe Ford Focus. Met één druk op de knop kan de Focus zichzelf inparkeren, er wordt zowel visueel als akoestisch gewaarschuwd als je buiten de lijnen dreigt te rijden. Ook is de auto in staat om de maximale snelheid aan te passen aan de toegestane snelheid van de weg waar je op dat moment rijdt. Op deze manier kan iedereen vol zelfvertrouwen de weg op. Vind je autorijden spannend? Dan is de nieuwe Ford Focus dè perfecte auto voor jou!

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som

Comments

comments

Written By
More from Manouk Clark
De nieuwe Renault Mégane R.S.: Degelijke gezinsbak? Oh heck no!
Een vers Frans scheurmonster is op de markt. We hebben het over...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *