Alfa Romeo wordt nieuwe partner PSV

PSV, Alfa Romeo

Vanaf aankomend voetbalseizoen kunnen we verwachten dat het zal krioelen van de Italiaanse auto’s rond het Philips Stadion. Het populaire Italiaanse automerk Alfa Romeo wordt de nieuwe Official Sponsor van profvoetbalclub PSV uit Eindhoven.

Wij begrijpen het wel: wie wil er nou niet in zo’n prachtige Giulia, Mito of Giulietta rondrijden? Het Italiaanse automerk gaat minimaal drie jaar de populaire club sponsoren. Er worden zo’n 90 wagens geleverd en het is de bedoeling dat zowel spelers, als medewerkers erin gaan rijden. Helemaal niet vervelend.

Sportivo

De sponsoring is tot stand gekomen door een samenwerking tussen PSV en de Driessen Autogroep. Het autobedrijf uit Eindhoven is al lange tijd een grote speler in de autobranche en tevens ook de officiële vertegenwoordiger in Nederland namens Alfa Romeo. De Driessen Autogroep is daarbij ook al ruim tientallen jaren verbonden aan de Eindhovense voetbalclub.

PSV en Alfa Romeo passen goed bij elkaar. ‘Il cuore sportivo’, wat een bekende uitspraak over Alfa is, betekent ‘het sportieve hart’. Dit past erg goed bij PSV. Allebei staan ze voor passie, sportiviteit en stijl. De commercieel directeur van PSV vindt Alfa Romeo een waardig A-merk van internationale klasse en daarmee ook een goed en gelijkwaardig alternatief voor Mercedes-Benz, de huidige autopartner van de Eindhovenaren.

Bekend

Het populaire Italiaanse automerk is zeker niet vies van sponsoring. In de hoogste Spaanse voetbalcompetitie rijden de spelers van onder andere Atlético Madrid en Valencia in Alfa’s rond.

Comments

comments

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet
Written By
More from femmefrontaal
Heerlijke Carpool Karaoke met Michelle Obama!
She got the moves! Michelle Obama rocks. First Lady Michelle Obama stapt in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *