Max Verstappen krijgt zeldzame Aston Martin Valkyrie

Naast Tag Heuer en Jumbo, is ook Aston Martin sponsor van Max Verstappen en Red Bull Racing. Het Britse merk komt nu wel met een heel bijzonder cadeau voor de Formule 1-coureur: de Aston Martin Valkyrie.

Tijdens het Tag Heuer event deze maand kreeg niemand minder dan Alex Hirshi – beter bekend als Supercar Blondie – de kans om onze Max Verstappen de race-overall van het lijf te vragen. Tijdens het interview gaf Max zelf toe dat hij binnenkort trotse eigenaar wordt van de zeldzame Valkyrie.

Aston Martin x Red Bull Racing

Toch krijgt Max Verstappen de Valkyrie niet zomaar. Het is namelijk een samenwerking tussen Aston Martin en Red Bull Racing en ook Max heeft meegeholpen bij het ontwerp. De Valkyrie kan gerust omschreven worden als een straatlegale Formule 1-wagen, vanwege zijn aerodynamica en het feit dat de auto volledig uit carbon zal bestaan. Dat in combinatie met een V12-hybridemotor met 1000 pk, zorgt voor een exotisch prijskaartje. De Valkyrie zal zo’n 2,5 tot 3 miljoen euro gaan kosten.

Bekijk het fragment hier, vanaf 08:06.

Comments

comments

Lees ook:  De Audi e-tron GT staat bovenaan ons elektrische verlanglijstje
More from Rowan Peperkamp
Told you: vrouwen rijden beter dan mannen
Een eeuwenoude discussie: wie is een betere chauffeur? De man of de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *