Top 4 opties in je auto die relatietherapie voorkomen!

opties auto

Auto’s hebben bieden tegenwoordig oneindig veel luxe om comfortabel en veilig van a naar b te rijden. Hoewel de meeste gadgets aan boord in het leven zijn geroepen om de rijervaring zo relaxed mogelijk te maken; sommige opties voorkomen ook dat je samen met je geliefde een afspraak moet maken met de relatietherapeut (knipoog)!

Navigatie

Halleluja. Dit is waarschijnlijk de meest voorspelbare optie in dit lijstje en dat is niet voor niks: oneindig veel relaties zijn al gered door navigatiesystemen. Nooit meer de weg vragen (dat vertikt hij namelijk) of verplicht kaartlezen (snappen wij vrouwen niet).

Slimme bestuurdersstoel

De stoelen van nu zijn zo slim dat zij precies kunnen onthouden hoever omhoog, naar achter en in welke hoek jij wilt zitten. Een optie voor mensen die last hebben van pure luiheid? Misschien, want zo veel werk is het niet om je stoel aan te passen. Maar we weten ook allemaal dat het enorm lastig kan zijn om je stoel elke keer in die perfecte positie te krijgen. Dit is uiteraard geen enkel probleem als je een eigen auto hebt, maar elk echtpaar dat een auto deelt droomt waarschijnlijk van deze functie!

Dual-zone klimaatregeling

Geniet jij graag van een rustig en warm briesje maar zet jouw partner de airco het liefst op standje Antarctica (brrr!)? Steeds meer nieuwe auto’s hebben een dual-zone klimaatregeling waarmee je ieder de temperatuur aan jouw helft van de auto kan regelen.

Active cruise control

Bovenop de functie van een “normale” cruise control zorgt active cruise control met behulp van radar of sonar technologie dat er een veilige afstand behouden wordt tussen jouw auto en de auto voor je door zelf de snelheid aan te passen. Zeg vaarwel tegen opmerkingen als: “Niet zo dichtbij!” en “Anders laat je even heel Nederland voor!”.

Lees ook:  Vastberaden op het ijs met de Volvo EX30

Als niets anders werkt, dan kun je er altijd nog voor kiezen om ieder een eigen auto te nemen. Wie weet is dat toch de perfectie manier voor een happy love & driving life 😉

Auteursrecht header: wavebreakmediamicro / 123RF Stockfoto

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Emoji kentekens en auto’s die op thee rijden: de leukste 1 april autograppen!
Emoji kentekens en auto’s die op thee rijden: wij hebben de allerleukste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *