Eyecatcher: Citroën E-MEHARI Styled by Courrèges!

Helemaal in de geest van de Mehari uit 1968 introduceert Citroën in gelimiteerde oplage de E-Mehari ‘Styled by Courrèges’! Dit uberhippe zwarte elektrische karretje is het resultaat van een samenwerking tussen twee iconische Franse merken: Citroën (off course) én het Franse modehuis Courrèges. De Citroën E-Mehari Styled by Courrèges is de allereerste elektrische auto die het predicaat ‘French Origin Guaranteed’ krijgt. En specifiek voor dit model ontwikkelde Courrèges ook nog eens tweekleurige tas.

De 100% elektrische 4-zits cabriolet biedt volgens Citroën nog meer praktisch gebruiksgemak en is nog hipper dan ever before.  De Citroën E-Mehari Styled by Courrèges in Vinyl Black is voorzien van een vaste hard top gecombineerd met zijruiten. Het interieur heeft een compleet nieuw dashboard en fancy nieuwe zetels. Van deze bijzonders auto worden 61 exemplaren gebouwd, een verwijzing naar het jaar waarin Courrèges werd opgericht.

Waar kun je hem bewonderen?

De Citroën E-Mehari zal vanaf 8 september aanstaande in de Galerie Joseph worden getoond tijdens de Paris Design Week, en zal op 12 september op de Frankfurt Motorshow. In Nederland zal hij voor zover wij nu weten niet rondrijden. Op naar Parijs dan maar!

Comments

comments

Lees ook:  Onthulling categoriewinnaars Women's World Car of the Year 2021
More from Odiel Mennink
Kiplekker in je Mercedes-Benz
Briljante campagne van Mercedes-Benz om te demonstreren hoe stabiel hun vierwielers op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *