Shoe party: top 5 schoenen voor op de pedalen

top 5 schoenen

Een schoen kan je outfit maken of breken, daarom zijn we des te kieskeuriger wat betreft onze schoenen. Maar wij bij Femme Frontaal stemmen onze schoen niet alleen af op onze outfit, maar ook op welke auto we rijden. De pedalen bedienen we natuurlijk nog altijd met onze voeten en dit moet natuurlijk wel met beleid gebeuren. Een te grove zool of een té hoge hak kunnen het rijcomfort helaas belemmeren, hoe fantastisch de schoen ook is.

Daarom trekt menig FemmeFrontaal redactielid een paar Sparco’s uit de kast voor op het circuit, maar de rest moet het doen met de keus uit sneakers, hakken of (enkel)laarsjes. Rijden we sportief? Dan gaan we voor een paar comfortabele sneakers. Hebben we een klassieker onder de kont? Dan matchen we daar het liefst een paar pumps mee en cruisen we casual richting werk? Dan zijn een paar enkellaarsjes de perfecte uitkomst!

1. De enkellaars

top 5 schoenenEen enkellaarsje kan voor elke gelegenheid: een net jurkje voor een belangrijke afspraak of een grijze skinny jeans erboven voor een casual look. Het laarsje heeft geen grove zool, dus het gas doseren gaat makkelijk! Deze schoen uit de collectie van Toral Boots matcht bij zowel meerdere outfits als meerdere auto’s!
Schoen: Toral Casmir Negro Enkelboot via Van Arendonk
Auto: Alfa Romeo Guilia

2. De Biker Boot

top 5 schoenenDe biker boot: stoer, stevig en comfortabel. Bij zo’n schoen hoort een dikke SUV of een grote pick-up truck waarmee het gaspedaal indrukken gelijk staat aan een brullende 5-liter motor.
Schoen: Toral Veterlaars via Van Arendonk
Auto: Dodge Ram

3. De Klassieke Vans

top 5 schoenenZe zijn niet weg te denken uit de moderne schoenenkast: dit paar oldskool Vans. De platform zool maakt ze net iets meer funky. Een heerlijke gymp om het gas mee in te trappen!
Schoen: Vans Oldskool Platfom via Van Arendonk
Auto: Ford Fiësta ST

4. De Blokhak

top 5 schoenenDeze stoere, leren laars heeft een countryachtige look en is afgewerkt met spijkers. Leer is comfortabel en met deze laarzen stap je in stijl uit een ronkende Mustang.
Schoen: Toral Country laars via Van Arendonk
Auto: Ford Mustang

5. De Suède Pump

top 5 schoenenEen mooie, zwarte, suède pump mag eigenlijk niet in je kast ontbreken. De meningen verschillen wat betreft het rijden met pumps, maar met een staand gaspedaal kan er weinig fout gaan. Onze Evelin is het levende bewijs: she kicks some gass with her Jimmy Choo’s!
Schoen: Peter Kaiser, Dita Pump via Van Arendonk
Auto: Aston Martin DB9

Foto header: Jesse Kraal Fotografie

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies

#spon

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
W Series: 18 vrouwen gaan van start, ook onze eigen Beitske Visser
Vier dagen lang moesten 28 coureurs zich bewijzen in een hevige strijd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *