Hoe gehecht ben jij aan je auto?

gehecht aan je auto

Zeg eens eerlijk, op een schaal van 1-10: Hoe gehecht ben jij aan je auto? Er is onderzoek naar gedaan. Wat denk je? Wat blijkt, 2 op de 10 Nederlanders kan geen dag zonder zijn of haar geliefde auto!

Geen dag zonder

Ruim 20% kan geen dag zonder auto en nog eens 43% houdt het hooguit één of een paar dagen zonder auto vol. Dat blijkt uit het Grote Auto&Verkeer onderzoek van Allsecur en Team Vier.

Gemak

Bijna alle automobilisten (95%) geven aan dat de auto belangrijk of zelfs heel belangrijk is voor henzelf en/of het gezin. Zonder auto mist men de mobiliteit en de vrijheid om te gaan en staan waar men wil (65% noemt dit als belangrijkste reden), vervolgens worden gemak (23%) en de tijdsbesparing genoemd (6%).

Meer auto’s

Dat de auto een steeds belangrijkere rol speelt, blijkt ook uit recente cijfers van het CBS. Volgens onderzoek reden Nederlandse personenwagens vorig jaar in totaal 118,5 miljard kilometer, gemiddeld dus zo’n 13.200 kilometer per auto. Er werden nog nooit zoveel kilometers gereden.

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Audi commercial bewijst dat er helemaal geen onderscheid is tussen jongens en meisjes speelgoed!

Het Duitse automerk maakt met dit filmpje tijdens de feestdagen een geweldig...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *