Toptennisser Rafael Nadal stapt als eerste in de nieuwe Kia Stinger

Kia Stinger

Niet alleen is de wereldberoemde tennispro Rafael Nadal geweldige eye-candy om naar te kijken, de toptennisser is ook al sinds 2006 wereldwijd ambassadeur voor automerk Kia. Het Koreaanse merk overhandigde hem de sleutels van de nieuwe Kia Stinger in zijn eigen thuisstad: Manacor, Mallorca. Aan de charmante Rafael nu de taak om te laten zien wat de nieuwe Stinger allemaal kan. Een perfecte match? Laten we eens kijken.

Rafael Nadal

Voor wie de knappe en getalenteerde tennisser niet kent: de tenniscarrière van Rafael Nadal begon in 2001 toen hij slechts 15 jaar oud was. Binnen 5 jaar had hij al tien professionele ATP-titels binnengesleept. Vele prijzen en zelfs een paar Olympische medailles verder kan dan ook rustig gesteld worden dat Rafael een man is die weet wat hij wil en zijn doelen niet alleen behaald, maar lijkt te verslinden.

Kia Stinger

Volgens Emillio Herrara, Managing Director van Kia Motors Iberia in Spanje is de topsporter dan ook de perfecte ambassadeur voor het merk. “We hebben het privilege gehad om samen te groeien. Rafael staat voor consistentie, inspanning, bescheidenheid en passie. Dat zijn waarden die we gemeen hebben. We zijn vereerd om hem de sleutels van een nieuwe Stinger te overhandigen: de meest verrassende en opwindende Kia van al onze modellen.”

Zelf in een sexy Kia Stinger rijden?

De kans dat Rafael ons gaat ophalen voor een ritje in zijn snelle bolide, is heel klein. Maar vanaf januari 2018 kun je zelf al een testritje maken, ook in Nederland. Vanaf 59.995 euro staat hij in de showroom en je kunt kiezen tussen een 2 liter turbobenzine motor, een 2,2 liter turbodieselmotor en een 370 pk 3,3 liter Twin Turbo V6 Lambda II-benzinemotor; klinkt goed!

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
4 x musthaves voor een winterse roadtrip
Strandliefhebbers verklaren je waarschijnlijk voor gek als jij voor de lol met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *