Eye candy: David Gandy en Jaguar

Aantrekkelijke heren in een charmante Jaguar. We can’t resist. Droomman (en model) David Gandy pronkt in Los Angeles met de nieuwe Jaguar E-PACE en koopt en passant ook nog even een klassieke Jaguar.

David Gandy loves Jaguar, dat blijkt wel uit zijn nieuwste aanschaf, een classic Jaguar XK120. Eentje die binnenkort een Reborn-restauratie ondergaat via Jaguar Classic. In dat programma worden oude Jags van het eerste type weer in concours staat gebracht.

HOT(!)

David Gandy is niet alleen voor de autobeurs in Los Angeles. Samen met Jaguars nieuwste SUV, de E-PACE, en de iconische E-type werd Gandy in het drooggevallen Californische meer El Mirage gefotografeerd. De shoot was voor de cover en een redactioneel stuk in een exclusief Amerikaans lifestyle-blad voor mannen. Genoeg geschreven, geniet van de foto’s (knipoog).

Comments

comments

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)
Written By
More from femmefrontaal
Hoe gehecht ben jij aan je auto?
Zeg eens eerlijk, op een schaal van 1-10: Hoe gehecht ben jij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *