Nieuwe MINI’s on the way met te gekke achterlichten!

Nieuwe MINI’s on the way met te gekke achterlichten! Er is een nieuwe MINI, gefacelift en al, en vanaf maart dit jaar met ontelbaar veel nieuwe en gave opties. De 3-deurs, 5-deurs én cabrio versie zijn op veel vlakken nog unieker!

Heerlijke tech-stuff

De nieuwe MINI’s kunnen gekozen worden met geweldige opties. Zoals het draadloos opladen van je smartphone, nice. Ook is het mogelijk om via de MINI app de verlichting, deurvergrendeling, claxon en ventilatie op afstand te bedienen. Dus als het dan een keer een warme zomerdag is in Nederland, stap jij in ieder geval in een heerlijk koele auto.
Nieuwe MINI's

Find Mate

Nog iets supervets in de nieuwe MINI is: ‘Find Mate’. Zo kan je precies op je scherm zien waar al je waardevolle spullen zich bevinden in je auto. Het enige wat je hoeft te doen is een van de bijgeleverde tags te bevestigen aan de spullen die je belangrijk vindt. Heel handig als je altijd alles achterin gooit met haast. Waar is toch mijn telefoon? Portemonnee? MINI Find Mate vertelt het je.

Nieuwe MINI 2018
Unieke achterlichten

Union Jack

Aan de Union Jack vlag kunnen we nooooooooooit genoeg krijgen, als cabrio dakje, als embleem, als afdruk in de lederen zetels én nu ook een Union Jack-design
in de LED-achterlichten. Wij zijn verliefd, wat origineel gevonden!

Nooit meer verblind

Ken je dat? Een tegenligger komt jou kant op met groot licht aan en je hebt het idee dat je nooit meer normaal kunt zien. Dat is voorbij voor alle tegenliggers van de nieuwe MINI’s. MINI heeft namelijk LED-koplampen met speciaal licht die medeweggebruikers niet meer kunnen verblinden. De camera voor reageert op eventuele tegenliggers en dimt automatisch een deel van het licht. Ook reageren ze op de weersomstandigheden, zodat je altijd maximaal zicht hebt.

Lees ook:  PEUGEOT E-3008 (2024): met deze EV tik je straks de 700 km range wél aan

Nog moeilijker kiezen

Nieuwe MINI 2018
Pianolak in het interieur

Er zijn ook nieuwe kleuren opties. Zo is Piano Black, zowel binnen als buiten een optie voor de afwerkingen and we love it. Een hooglans zwarte grille, wie wil dat nou niet?

Zo is er nog veel meer nieuws aan de MINI’s. Eigenlijk bijna te veel om op te noemen. Denk aan: MINI Yours Customised of projectie van het MINI-logo op de grond aan de bestuurderskant, meer cilinderinhoud, zuiniger rijden en ga zo nog maar even door.

Comments

comments

Written By
More from Manouk Clark
Eerste foto’s nieuwe Kia Niro EV
We gaan het steeds vaker tegenkomen: auto’s die op stroom rijden. Nu...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *