BALR. x MINI AMSTERDAM

Overal waar je kijkt en rijdt zie je ze, MINI of BALR. En deze twee populaire brands zijn nu een samenwerking aangegaan. Het lifestylemerk BALR. heeft een eigen MINI Cooper S Clubman ontworpen. Ze hebben het wel helemaal in de MINI style gehouden zoals wij het gewend zijn, which is beautiful.

Style

BALR. lanceert als eerste Nederlandse merk een samenwerking zoals deze. Over de hele buitenkant van de auto ligt een subtiele maar toch onmisbare achthoekige patroon. Deze staat natuurlijk symbool voor dezelfde print op een voetbal. Hoe kan het ook anders, de eigenaren van BALR. zijn twee populaire en getalenteerde Nederlandse profvoetballers. Er is meer van de sport terug te vinden in het design. Zo heeft de lerenbekleding van de zetels zo’n zelfde print. Ook is de sportieve uitstraling van de MINI erg opvallend. De donkere en stijlvolle kleuren geven de auto klasse en er is te zien dat beide merken oog hebben voor detail. Zo staan beide ook bekend. Style, klasse en comfort. Zeker drie woorden die erg goed passen bij de nieuw uitgebrachte versie van de Cooper S Clubman.

Perfect for shopping

De MINI is uiteraard van alle gemakken voorzien. Zo wordt elke rit als volledig comfortabel ervaren, eigenlijk zoals in elk model van MINI. Beide eigenaren van BALR. zijn zeer tevreden en spreken met trots over de samenwerking en het, zeg nou zelf, prachtige resultaat.

Zoals gewend van het originele ontwerp van de wagen is er meer dan genoeg laadruimte. Er is een bagageruimte van maar liefst 1250 liter. Genoeg plek voor al je tassen na een dag goed shoppen, niet geheel onbelangrijk.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

De BALR. x MINI Cooper S Clubman is vanaf nu verkrijgbaar exclusief bij MINI Amsterdam voor €48.000,-.

Review Mini Cooper Cabrio

Lees hem hier!

Comments

comments

Written By
More from Manouk Clark
Nieuwe Ford Focus: Om door een ringetje te halen
Check out de volledig nieuwe Ford Focus. Met volledig nieuw bedoelen we ook...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *