De nieuwe Ford Mustang: Womanizer

Wie kent hem niet? De sprintende pony, de iconische verlichting. Er is een verbeterde versie van de Ford Mustang!

Power? Ssssht!

De nieuwe Mustang heeft een heerlijke 5.0-liter V8 motor onder de kap liggen. Hoor je die motor al brullen? De Mustang niet hoor. Er zit namelijk een ‘Good Neighbour Mode’ op. Zo zou je je Pony, als je heel vroeg de deur uit moet, ook kunnen laten starten zonder dat de hele buurt gelijk rechtop in bed zit. Wel fijn om de buren te vriend te houden natuurlijk. Persoonlijk vinden wij: hoe harder hoe beter. Helaas is niet iedereen dat met ons eens. Daarom is deze functie van Ford heel handig.

Womanizer

De Mustang is de meest geliefde sportauto onder vrouwen. 36% van alle vrouwen die een sportauto koopt, kiest voor een Mustang. In Amerika dan 😉 En even serieus, geef ze eens ongelijk. Wat een BEAST. De nieuwe versie heeft maar liefst 450pk. Hij is te krijgen in een 10-traps automaat of zes versnellingen bak met tussengasfunctie. Deze functie zorgt voor soepel schakelen en een sportieve rijervaring.

Beauty and the Beast

Het design is strakker en gestroomlijnder geworden, zowel van buiten als van binnen. Zelfs het interieur is aërodynamisch, wauw. De prachtige lederen kuip zetels en strakke details geven de binnenkant een sportieve uitstraling. Het 12-inch scherm met de nieuwste technische snufjes doet de wagen aan niets ontbreken.

Benieuwd hoe wij reageren op de looks van zo’n Mustang. Hier de rijtest van de Ford Mustang Cabrio. We LOVED it!

Lees ook:  Déze SUV wint de Women's Worldwide Car of the Year Award 2024

Comments

comments

Written By
More from Manouk Clark
Citroën x ELLE
Kijk, als vrouwelijke auto-lovers willen wij natuurlijk serieus genomen worden. Geen barbie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *