Nieuwe verkeerscampagne: Onderweg seks ik niet

verkeerscampagne

Soms loopt de spanning in de auto zo hoog op, dat de ramen er spontaan van beslaan. En dan houden we de handjes nog thuis. Het is sowieso verstandig om de auto dan maar meteen te parkeren op een rustige plek, want rijdend de liefde bedrijven kan je in gevaarlijke situaties brengen én levert je binnenkort een fikse boete op! Ook kan je straks niet meer elke parkeerplek gebruiken als slaapkamer.

De ‘Daar kun je mee thuiskomen’-campagnes kennen we allemaal. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) besluit nu ook een verkeerscampagne te voeren tegen seks in de auto, en vooral seks tijdens het rijden. ‘Met dating apps als Second Life en flitsapp Flitsmeister die automobilisten de kans geeft te flirten tijdens de file, worden uitstapjes naar de eerste de beste parkeerplaats voor een vrijpartij ondertussen een gewoonte.’, stelt Bob Opweg, campagneleider. ‘Seks achter het stuur kan levensgevaarlijk zijn. Net als appen. Daarbij ervaren eigenaren van tankstations langs de snelwegen (geluids)overlast van stelletjes die de liefde bedrijven in de auto. Het is van belang dat dit onder controle blijft.’

Waar mag het wel?

Het is een dusdanig probleem dat het ministerie heeft besloten seksuele handelingen in een rijdende auto te verbieden en in een stilstaande auto alleen te tolereren op daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Een aantal parkeerplekken langs de belangrijkste snelwegen wordt hiervoor aangewezen en zij krijgen ook het nieuwe bord: ‘Ook vrijen doe je op een P’. Wil je weten waar ‘car-masutra’ nog wel mag? Vraag hier de kaart aan met plekken waar je wel seks mag bedrijven in de auto!

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Top 5 vrouwenauto’s
Niet zo gek ook, steeds meer huishoudens beschikken over twee auto’s, waarbij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *