De nieuwe Hyundai Santa Fe

SUV’s, er is een overkill aan tegenwoordig. Ze zijn niet meer van het straatbeeld weg te slaan. Maar sommige SUV’s verdienen wel onze aandacht. Hyundai laat namelijk de eerste beelden zien van hun nieuwe generatie SUV, de Santa Fe.

Het is alweer de vierde generatie van grootste personenauto van Hyundai. De eerste generatie maakte in 2001 zijn debuut. Nu, 17 jaar later, is het model nog stoerder, dynamischer en strakker dan zijn voorgangers. Met een stoere en elegante uitstraling komt de Santa Fe goed voor de dag. De zogenoemde ‘Cascade’ grille en dubbele koplampen geven een stoere tint aan het uiterlijk.

Veiligheid boven alles

We zien het bij steeds meer nieuwe auto’s. Ook de Santa Fe is uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologie. Zo kan je altijd veilig op pad. Je wordt tijdens het achteruit rijden niet alleen gewaarschuwd als er een voorwerp te dichtbij komt, de remmen worden ook nog eens automatisch bediend. Dat scheelt weer een afdruk van die ene lantaarnpaal in je achterbumper.

Meer details worden tijdens de world launch bekend gemaakt. De Santa Fe is te bewonderen tijdens zijn debuut op de Autosalon in Genève, mocht je in de buurt zijn.

Comments

comments

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008
Written By
More from Manouk Clark
De 10 duurste auto’s ter wereld
Heeft je verlanglijstje nog 10 plekken over? Voeg dan maar deze 10...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *