Voor papa: Donkervoort Wear by Only for Men

Op zondag 17 juni worden alle papa’s weer in het zonnetje gezet. Dat zorgt ook elk jaar weer voor dezelfde cadeaustress, want wat moet je zo’n man nou geven? Met jou als zijn kind heeft hij toch alles al? Toch is het fijn om niet met lege handen aan te komen tijdens een familie get together, speciaal georganiseerd om pa nog even te vertellen wat voor pracht vent het is. Onze tip: Donkervoort Wear by Only for Men!

Het Nederlandse automerk Donkervoort mag met recht ons nationale trots genoemd worden. Een pittig staaltje techniek wat resulteert in bijzonder en unieke auto’s. Auto’s waarvan de harten van bijna alle papa’s wel wat sneller gaan kloppen. Helaas kan – op een enkeling na – niemand zijn of haar vader ook daadwerkelijk een Donkervoort cadeau doen, maar we kunnen onze oudeheer wel in Donkervoort kleding hijsen. Bijna hetzelfde!

Only for Men, dat bestaat uit 15 winkels en een webshop, heeft de handen ineengeslagen met het familiebedrijf Donkervoort. Daaruit is de collectie Donkervoort Wear voortgekomen, bestaande uit colberts, truien, overhemden en polo’s. Net zoals de auto’s van Donkervoort, zijn ook de kledingstukken gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben deze een luxe afwerking.

Onze favorieten:

RS Polo

Een simpele polo – mét RS logo – is altijd een goede keus. Casual maar zakelijk, daar kan je pa mee gezien worden.

€ 59,95

 

Overhemd Donkervoort

Moet vaderlief op chique? Dan zit dat met een zwart overhemd wel snor. Zeker als het overhemd ook nog de finesse heeft van een merk als Donkervoort!

Lees ook:  Welke verzekering kun je afsluiten voor jouw bolide?

€ 89,95

Broek

Een broek van mooie kwaliteit maakt elke outfit af. Deze chino heeft een tapered fit, wat inhoudt dat de pijpen wat smaller worden. Hip!

€89,95

Zomerjas

Wil je er van verzekerd zijn dat pa je cadeau sowieso aantrekt, dan kun je ook een Donkervoort zomerjas cadeau doen! Sprokkel je broers en zussen bij elkaar om de kosten een beetje te verdelen en voilà! Zo zit hij alsnog in een Donkervoort. Alleen dan in een jas en niet in een auto. 😉

Nu voor €159,95

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Femmefontaal test online tool Own My Car
Femmefrontaal Evelin is uitgedaagd om de strijd aan te gaan met Autoblogger...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *