VLOG: Een reis door de tijd in de snoepwinkel van Porsche

Nu Porsche 70 jaar is geworden vinden ze het tijd om terug te kijken naar het rijke verleden, tevreden te zijn met het prachtige heden en vooruit te kijken naar een mooie toekomst.  Nog nooit lagen de ambities van het merk zo hoog.

En om deze heugelijke leeftijd te vieren nodigden ze FemmeFrontaal uit voor een evolutionaire Porsche ervaring. Op het Aldenhoven Testing Centre in Duitsland werd Evelin ondergedompeld in een snoepwinkel van design, techniek en motorgeweld. Dat zag er zo uit!

Comments

comments

Lees ook:  Citytrips met de elektrische auto: drie bestemmingen
More from Evelin Dorssers
Buckle up: vlog FemmeFrontaal op het Opel Rally On event!
Opel organiseerde deze week een spectaculair rally-event voor bloggers – Opel Rally...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *