4 x waarom je het stoerste 4×4 festival in Nederland niet mag missen!

Zondag 9 september staat het stoerste 4×4 event van Nederland op de kalender: Het 4WD Festival Evenement in Oss. Dompel jezelf de hele dag onder in alles wat met 4×4 te maken heeft.  Wij geven je alvast vier redenen waarom jij dit Festival niet mag missen!

  • 4×4 spektakel

Zelf met je 4×4 bolide een parcours rijden, kijken naar spectaculaire (Dakar) demo’s of meerijden met een UN-viertonner, het kan allemaal. En als je even wat gas terug wilt nemen, dan zijn er in het Rally bivak veel Dakar/Rally voertuigen te bewonderen. Maar er is nog meer, zowel Ford als Jeep komt met een heuse primeur, te bewonderen tijdens de car catwalk.

  • Shoppen

Wie heeft een winkelcentrum nodig als je ook in de natuur kunt winkelen? Je kijkt je ogen uit als je in het standhoudersdorp loopt. Aanbieders van 4×4 reizen, roadtripgear, kleding, schoenen, auto’s en nog veel meer offroad artikelen laten je wildste 4×4 dromen uitkomen!

  • Family time

Het is een festival voor de hele familie dus je kinderen hoeven niet thuis achter te blijven. In Kidsworld kunnen de koters zich laten schmincken of lekker springen op het springkussen. Even verderop staat een unieke 12 meter lange Hummer en natuurlijk zijn er allerlei kraampjes met lekkernijen. Bovendien, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang!

  • FemmeFrontaal geeft gratis toegangskaarten weg

Wij mogen maar liefst 10 gratis toegangskaarten weggeven! Geef onder dit artikel (of onder het facebook bericht) aan met hoeveel personen jij wilt komen en waarom wij juist jou die toegangskaarten moeten geven. Wie weet ben jij de lucky girl of guy en beleef je samen met familie of vrienden een onvergetelijke 4×4 dag!

Lees ook:  Maak kennis met de snelste (en duurste) elektrische cabriolet: de Maserati GranCabrio Folgore

Kijk voor meer info en het programma op: https://4wdfestival.nl/

Comments

comments

More from Evelin Dorssers
Volvo V40 D4 R-design: Rap en zuinig
Een verkoophit mag de Volvo V40 inmiddels wel genoemd worden. Nederlanders zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *