De ‘flaunt your wealth’-challenge, of wel ‘pronk met je rijkdom’-challenge, zorgt voor bijzondere foto’s!

“Onder het motto ‘If you got it, flaunt it’ is er in China een nieuwe social media trend geboren. De ‘flaunt your wealth’-challenge, of wel ‘pronk met je rijkdom’-challenge, zorgt voor bijzondere foto’s.

Bij deze challenge doen mensen alsof ze net uit hun auto zijn gevallen, waarbij al hun waardevolle spullen om hun heen op de grond liggen. Op het Chinese social media platform Weibo, hebben al één miljoen(!!!) mensen meegedaan aan de ‘flaunt your wealth’-challenge. Ondertussen heeft de trend zich ook op Instagram gemanifesteerd en dit levert heel wat creatieve foto’s op!”

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
More from Rowan Peperkamp
Editor’s choice: winterschoenen voor op de pedalen
Winter is coming! Het kwik daalt weer richting het vriespunt en dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *