Nieuwe Range Rover Evoque heeft een prijskaartje

De nieuwe Range Rover Evoque maakt zijn debuut op Masters of LXRY, inclusief prijskaartje. Voor 55K heb je een Evoque met een 2.0-liter turbodieselmotor en voorwielaandrijving. Voor 10K meer krijg je de Evoque met een 2.0-liter turbobenzinemotor en vierwielaandrijving onder je kont.

De eerste versie van het populaire model – een compacte urban SUV – won meer dan 225 internationale prijzen en werd zo’n 775.000 keer verkocht. Land Rover is er van overtuigd dat de nieuwe Range Rover Evoque net zo succesvol zal zijn.

Premium SUV

De nieuwe Range Rover Evoque is een verfijnde versie van het origineel en daarmee nog altijd herkenbaar aan zijn coupéachtige design, aflopende daklijn en duurzame afwerking. Met 591 liter aan bagageruimte heeft de nieuwe Evoque tien procent meer ruimte dan voorheen. Golfclubs, koffers, kinderwagens – you name it, het past er met gemak in.

De Evoque is verkrijgbaar met verschillende motorisering. Naast de genoemde viercilinder benzine- en dieselmotoren, is er ook een efficiënte plug-inhybride verkrijgbaar. Volgend jaar verschijnen er ook versies met een driecilinder benzinemotor.

Slim

Een primeurtje: de nieuwste Range Rover Evoque wordt als eerste in zijn klasse uitgerust met een ‘slimme achteruitkijkspiegel’ en Ground View-technologie. Stel dat de bagage of de achterpassagiers het zicht via de achteruitkijkspiegel blokkeren, dan verandert jouw achteruitkijkspiegel met één druk op de knop in een videoscherm dat camerabeelden van de situatie achter de auto weergeeft. Met de Ground View-technologie wordt de motorkap ‘onzichtbaar’. Met behulp van camera’s wordt de situatie vlak onder en voor de auto weergegeven op het Touch Pro Duo systeem. Handig als je krap moet parkeren of wanneer je je een weg moet banen door druk stadsverkeer.

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies

Daarbij is de Evoque ook de eerste Land Rover met Smart Settings: een systeem dat door middel van algoritmes het gedrag van de bestuurder herkent. De onboard-butler zet vervolgens automatisch de stoel in de juiste positie, regelt de klimaatcontrole en houdt muzikale voorkeuren bij.

De nieuwe Range Rover Evoque is nu te bestellen!

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Nieuwe DS7 Crossback: De crème tussen de macaron
Heb je de nieuwe SUV van DS al ontdekt? Rowan ontdekte deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *