Mind the feet: werk- en veiligheidsschoenen

Het kwik daalt weer geregeld tot onder het vriespunt en dat is voor veel mensen het moment om hun exotische of oude vierwieler op stal te zetten. De winter maanden bieden dan ook een mooie gelegenheid om de motorkap eens open te trekken, andere wielen op de auto te zetten of gewoon even lekker te hobbyen. Het is dan uiteraard wel belangrijk dat je aan je eigen veiligheid denkt.

Bij engelbert strauss weten ze allang dat veiligheid boven alles gaat. Het familiebedrijf tilt workwear naar een ander niveau, door te letten op zowel het ontwerp als de functie van hun producten. Ze bieden een breed assortiment bestaande uit onder andere werkkleding- en accessoires, schoenen en producten voor de werkveiligheid. Door het sportieve karakter én de technische prestaties, worden hun producten ook steeds vaker buiten de werkwereld gedragen.

Los van het feit dat je wel een beetje moet weten waar je aan begint, is denken aan je veiligheid altijd een goed plan en dan worden onze voeten al snel vergeten. Maar wat nou als je zwaar gereedschap of zware onderdelen laat vallen? De kans is dan groot dat je voeten deze voorwerpen een zachte landing bieden. Werkschoenen zijn in dat geval geen overbodige luxe.

Deze schoenen horen uiteraard niet thuis op Amsterdam Fashion Week, maar denk maar zo: zolang jouw voetjes heel blijven, kun je daarna gewoon weer op je hoge hakken instappen.

Of je nou zelf graag aan je auto sleutelt óf iemand kent die je blij kan maken met een paar goede werkschoenen, hier een greep uit het assortiment werkschoenen met en zonder stalen neus.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

S1P Halfhoge veiligheidsschoenen Sutur – €78,53
Werkschoenen

S3 Veiligheids-instaplaarzen Polaris high – €132,98
Werkschoenen

S1P Veiligheidsschoenen Tolosa mid – €80,95
Werkschoenen

STONEKIT S1 Halfhoge veiligheidsschoen Palermo – €54,33
Werkschoenen

S3 Veiligheidsschoenen Cebus mid – €132,98
Werkschoenen

Header: stock 123RF

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Range Rover Velar: Simpel en indrukwekkend
Het is pas net maart en er zijn al een aantal toffe auto’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *