Festival-editie Opel ADAM by Fashionchick

Festivals zijn HOT! En met het oog op het komende zomerseizoen heeft Fashionchick een speciale festival-editie van de Opel ADAM ontworpen. Met speelse tekeningen van mode-illustrator Amanda van Effrink is deze ADAM-variant een opmerkelijke verschijning geworden.

opel_adam_dashboard

Pink Kong
Dé inspiratie voor het ontwerp van deze speciale Opel ADAM is het aankomende festival-seizoen in Nederland en Europa. De Fashionchick Opel ADAM heeft door de verfrissende kleuren ‘White my Fire’ en ‘Pink Kong’ een zonnige maar vooral jonge uitstraling gekregen. De Fashionchick ADAM is voorzien van LowLands-achtige illustraties zoals flamingo’s, ananassen, fruitjes en quotes. You hate it, or you love it. Zeg het maar…

Give me goodies!
Dit vinden we dan wel weer leuk. Bij aanschaf van de Fashionchick Opel ADAM ontvangt de nieuwe eigenaar een goedgevulde goodiebag t.w.v. € 250,-. Met onder meer een Fashionchick music playlist waarmee de nieuwe eigenaar binnen no-time in een festival stemming komt, een notebook met flamingo- illustraties, een polaroid camera om festivalmomenten mee vast te leggen, een T-shirt en canvas bag met nóg meer fashionable illustraties en een giftcard waarmee de mooiste festivalitems kunnen worden geshopt bij de favoriete webshops van Fashionchick.

opel_Adam_fashionchick

Deze speelse versie van de Opel ADAM is exclusief verkrijgbaar via ModeMusthaves.com. De Fashionchick Opel ADAM is te leasen vanaf € 285,- per maand.

Comments

comments

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008
Written By
More from femmefrontaal
Sneak peek nieuwe MINI Clubman
Ladies, dit is het nieuwe ‘bakkerswagentje’ van MINI, de Clubman! Later vandaag...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *