Truth or dare in de Smart fortwo cabrio

smart

De nieuwe Smart fortwo cabrio kun je open rijden. Maar hoe open zijn de chauffeurs van deze kleine autootjes? Zie wat er gebeurde toen Smart haar testrijders aan een leugendetector koppelde en hen een aantal gênante vragen stelde (knipoog). Truth or Dare in een Smart, oeps!

“Check jij je ex op Facebook? Vind jij jezelf aantrekkelijker dan je vriend?” Wanneer de bestuurder liegt is het gedaan met het zonnetje, sluit het cabriodak en stopt de proefrit. En misschien ook wel een relatie (knipoog)…

Smart fortwo cabrio – radically open

Comments

comments

Lees ook:  DIT ZIJN DE CATEGORIEWINNAARS VAN WOMEN’S WORLDWIDE CAR OF THE YEAR 2024
Written By
More from femmefrontaal
Tip! Uitje voor teambuilding: slipcursus en terreinrijden met een 4×4
Ben je voor je lieve collega’s op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *