Truth or dare in de Smart fortwo cabrio

smart

De nieuwe Smart fortwo cabrio kun je open rijden. Maar hoe open zijn de chauffeurs van deze kleine autootjes? Zie wat er gebeurde toen Smart haar testrijders aan een leugendetector koppelde en hen een aantal gênante vragen stelde (knipoog). Truth or Dare in een Smart, oeps!

“Check jij je ex op Facebook? Vind jij jezelf aantrekkelijker dan je vriend?” Wanneer de bestuurder liegt is het gedaan met het zonnetje, sluit het cabriodak en stopt de proefrit. En misschien ook wel een relatie (knipoog)…

Smart fortwo cabrio – radically open

Comments

comments

Lees ook:  Verzekering elektrische auto duurder dan voor benzine auto
Written By
More from femmefrontaal
Women’s World Car of the Year award uitgereikt aan Volvo in Gothenburg
Uit handen van zeven internationale juryleden van Women’s World Car of the Year...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *