Jamie Oliver als eerste op pad met nieuwe Range Rover Evoque

Niemand minder dan wereldberoemde chef-kok Jamie Oliver nam als eerste plaats achter het stuur van de nieuwe Range Rover Evoque. Met de Evoque als vervoer, bezocht hij zijn favoriete leveranciers in hartje Londen.

Jamie zou Jamie niet zijn als er voor deze gelegenheid niet ook weer een verrukkelijk gerecht op het menu zou staan. Ditmaal was dat de Indiase Bhaji burger. Om de nieuwe Range Rover Evoque eens flink in de kijker te spelen, navigeerde Oliver door Londen’s drukste straten om een bezoek te brengen aan zijn favoriete leveranciers. Met de verzamelde ingrediënten toverde hij de beste vegetarische burger van Londen op tafel, speciaal voor de gasten van de Range Rover Evoque Experience.

Proefrijden

Onderweg stelde Oliver de Range Rover Evoque flink op de proef en trotseerde hij water en obstakels in de tunnels van Bishopsgate Goods Yard. Parkeren ging ook vlekkeloos, mede door de ClearSight Rear View optie waarbij de achteruitkijkspiegel verandert in een beeldscherm dat een perfect beeld geeft van alles wat zich achter de auto afspeelt.

Dit is wat de chefkok himself van de ervaring vond: “I absolutely love this car, it was so much fun to drive on the busy streets of London and through the water trough in the Bishopsgate tunnels. I’ve always loved Land Rover and I had a brilliant time designing my cooking car last year, so when I was asked to come and test out the new Evoque, I jumped at the chance. The fact that Land Rover can create something as versatile as the Discovery and as agile as the Evoque is such a testament to this brilliant British brand.”

Lees ook:  Een assorti van Peugeots onder de Spaanse zon: de Peugeot e-308, Peugeot e-208 én Peugeot E-3008

Bekijk Jamie Oliver’s rit door Londen hier!

 

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Luxe! Den nieuwe Bentley Continental GT Convertible
Luxe, luxe en nog eens luxe. Bentley introduceert de nieuwe Continental GT...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *