Netflix favorieten voor tijdens de feestdagen

Tussen alle kerstdrukte door is het ook fijn om even op adem te komen. Tijd voor warme chocolademelk met slagroom en een leuke film op de bank. Daarom hier een paar Netflix favorieten, met auto’s in de hoofdrol.

Voor met het hele gezin

Cars 3
In het derde deel van deze heerlijke animatie krijgt oud-kampioen Bliksem McQueen – wie kent ‘m niet – hulp van een mooie vrouwelijke racewagen: Cruz Ramirez. Terwijl hij strijdt voor zijn comeback, wordt hij geconfronteerd met zijn tegenstanders: een nieuwe generatie hightechracers.

Herbie
Maggie Peyton redt een Volkswagen Kever – Herbie dus – van de schroothoop. Ze wil samen met hem een race winnen, maar Herbie blijkt geen normale Kever te zijn. Tijdens de voorbereidingen voor de race zorgt Herbie voor bijzondere situaties.

Actie

Fast & the Furious
Een undercover agent (Paul Walker) infiltreert in een bende straatracers and the rest is history… Heerlijke klassiekers voor als je zin hebt in een rauwe straatrace en keiharde actie. De volgende delen staan online: The Fast and the Furious, Fast 2 Furious, Fast & Furious, Fast Five en The Fast and the Furious: Tokyo Drift.

Britse humor

Top Gear
Top Gear op zijn best: Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May die met zijn drieën de meest waanzinnige auto’s aan de tand voelen, maar ondertussen – mede door hun Britse humor – voor heerlijke tv zorgen. Er staan vijf seizoenen online!

Documentaire

APEX: the story of the hypercar
Verdiep je in de strijd om de hypercar. In deze documentaire introduceert een vooruitziende autofabrikant zijn milieuvriendelijke en hoogwaardige hypercar op een markt waar Ferrari en Porsche nog domineren.

Lees ook:  Van Zuid-Holland naar Piemonte: een family road trip met de Opel Grandland GSe

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Laura Schwab van Aston Martin wil je wat vertellen
In een testosteron gedreven wereld hebben in de laatste jaren een paar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *