Aflevering #2 Kia CarTalks met Tatum Dagelet

CarTalks, een format van Daily Drive Media in samenwerking met Kia, vertaalt de slogan van de nieuwe Kia Ceed – ‘de beste zet’ – in een reeks human interest video’s over ondernemers die vertellen wie hen de beste zet heeft gegeven om hun dromen waar te maken.

In de tweede aflevering van Kia CarTalks is Tatum Dagelet te gast. Zij behoort ondertussen tot het collectieve geheugen van de Nederlandse media. Presentatrice, actrice en schrijfster: titels die ze allemaal voor haar naam mag voeren. In CarTalks heeft Tatum een boodschap voor haar rots in de branding, iemand die haar de juiste zetjes gaf wanneer ze voor belangrijke keuzes stond.

Comments

comments

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies
More from Rowan Peperkamp
Dit zijn de 5 dingen die je moet weten over de nieuwe Citroën C5 Aircross
Van alle Franse merken is Citroën misschien wel het meest degelijk. Tegelijkertijd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *