Nog vier Nederlandse vrouwen in de race voor W Series

Er stonden vier Nederlandse vrouwen op de longlist en er staan nu vier Nederlandse vrouwen in de top 28! Stéphane Kox, Milou Mets, Shirley van der Lof en Beitske Visser zijn alle vier nog in de race voor een plekje in de W Series.

Hoe bad ass is dat! Nederland wordt gerepresenteerd door vier vrouwelijke coureurs, met allen een andere race-achtergrond. Het W Series avontuur begon voor 55 vrouwen in Oostenrijk. Aan de hand van een driedaagse selectieprocedure is deze lijst teruggebracht naar 28 deelnemers.

Ze zijn er nog niet, want slechts achttien van hen gaan er vandoor met een startbewijs. De laatste testdagen zijn in maart in Almería, Spanje. Daarna wordt bekend gemaakt welke achttien dames hun wagens warm mogen gaan draaien. Het eerste raceweekend van de W Series vindt plaats in mei, op het circuit van Hockenheim. Maar voor nu zijn wij al héél trots op Stéphane, Milou, Shirley en Beitske!

Comments

comments

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?
More from Rowan Peperkamp
Range Rover Evoque: Glow up!
Ik ken weinig mensen die een Range Rover niet mooi vinden. Zeker...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *