5x IAMS line-up highlights

Morgen gaat de International Amsterdam Motor Show in de RAI van start! Tot en met 7 april kun je een bezoekje brengen aan dit event en natuurlijk is FemmeFrontaal er ook bij! Onze eigen Evelin doet morgen live verslag op Instagram (@femmefrontaal) vanuit de RAI. Maar voor iedereen die geen zin heeft om te wachten, hebben we al een paar favorieten op een rijtje gezet..

1. Mercedes SLS Full Electric

De kans dat je dit groene (letterlijk en figuurlijk) monster voorbij ziet rijden op de A1 is extreem extreem extreem klein; er zijn er namelijk maar negen gebouwd. Wel kun je één van deze negen spotten in de RAI deze week.

2. McLaren Senna van Shmee

Een auto die vernoemd is naar de wereldberoemde coureur Ayrton Senna en die op en top McLaren schreeuwt. Om er nog een schepje bovenop te doen, is het ook nog eens de Senna van Shmee150! In totaal neemt hij zes bolides mee én er zijn meet-ups!

3. Ford Mustang Fastback Bullit

Ook Ford is van de partij en neemt maar liefst vier Mustangs Fastback Bullits mee! Deze primeur wil je niet missen.

4. Lamborghini Aventador SVJ

Ook voor de Lambo fans is er genoeg eye-candy in de Amsterdam RAI te vinden deze week, zoals bijvoorbeeld de 770pk sterke Aventador SVJ.

5. Pagani Huayra

Ook de bijzondere Pagani Huayra moet je een keer in het echt gezien hebben. Het is pas de tweede auto van het Italiaanse merk maar de Huayra doet niet onder voor de andere showstoppers in de hallen.

End it is nog maar een klein gedeelte van al het pk-geweld dat te zien is deze week. Je vindt er nog auto’s als de Mercedes CLK GTR (heel zeldzaam!), een Ford GT, een Koenigsegg CCXR (nóg zeldzamer) en zo kunnen we nog wel even door gaan. Check International Amsterdam Motor Show voor de complete line-up en vergeet niet onze Instagram story in de gaten te houden voor de exclusieve updates van Evelin morgen!

Comments

comments

Lees ook:  Renault 5 E-Tech Electric: de retrocar die je wél wilt hebben
More from Isabeau Kamphuis
De nieuwe MINI Clubman: strakker en slimmer
Het is geen geheim dat wij een zwak hebben voor MINI’s, dus...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *