Land Rover Discovery x Dogs

Land Rover heeft een nieuwe fluffy doelgroep, namelijk honden! In de vorm van een unieke reclamecampagne willen zij niet alleen de Land Rover Discovery, maar ook de speciale Pet Packs accessoirelijn in de spotlight zetten. Een geurmaker in de reclamezuil trekt honden aan en daarmee dus ook hun baasjes.

Honden zijn niet voor niets Land Rover’s nieuwste doelgroep. De Land Rover Discovery is namelijk vanwege zijn ruimte en speciale accessoirelijn dé ideale auto voor hondenbezitters. Daarbij delen jouw trouwe viervoeter en Land Rover één eigenschap: ze zijn beide van nature avontuurlijk en houden er daarom van om de gebaande paden te verlaten.

Pet Packs

Met een bagageruimte van 1.275 liter past er zowel een Jack Russell als Deense Dog in de achterbak van de Discovery. De achterklep is in twee delen te openen en daarmee kunnen je pluizige vrienden gemakkelijk in en uit stappen.

Om het je hond nog comfortabeler te maken, introduceerde Land Rover in 2018 de speciale Pet Packs. Een premium accessoirelijn die bestaat uit een speciale waterbak die niet kan overlopen, een in mooi ruitmotief gestikte, gewatteerde mat, een draagpaar spoelsysteem, een scheidingsrek en een rubberen vloermat. Met een speciale loopplank hoven de honden bovendien niet meer in de achterbak te springen, maar wandelen ze dus gewoon omhoog.

Comments

comments

Lees ook:  Fiat 600e: comeback kid
More from Rowan Peperkamp
MINI Countryman Cooper S: MINI op anabolen
MINI Countryman Cooper S: MINI op anabolen Zolang dat ik me kan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *