Op vakantie met de auto, zo doe je het!

Dakkoffer
Een applausje voor de gene die de dakkoffer heeft uitgevonden want dit is toch wel de ideale manier om een redelijk grote hoeveelheid aan extra bagage ruimte toe te voegen. Ook kan het helpen met veiliger aan het verkeer deelnemen; door een de extra ruimte van een dakkoffer is het overladen van je achterbak niet nodig en wordt je zicht door de achteruit niet belemmerd door die extra slaapzakken of strandballen die last minute mee moesten.

Snel en gemakkelijk
Het instaleren van een dakkoffer lijkt misschien op een hoop gedoe en soms is het ook best frustrerend. Gelukkig maken steeds meer merken gebruik van een systeem met snel sluiters, zoals bijvoorbeeld een Hapro dakkoffer van Dakdragerwinkel.nl. Deze zijn enorm gebruiksvriendelijk en mega snel klaar voor gebruik.

Size matters
Better safe than sorry, een uitspraak die in veel situaties werkt maar wellicht niet bij het uitzoeken van een dakkoffer. Hoe groter je koffer, hoe zwaarder je koffer en hoe meer benzine je zult verbruiken. Het is het dus waard om even goed uit te rekenen hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt! Tenzij je op wintersport gaat en ski’s wilt vervoeren is een joekel van een koffer vaak niet nodig.

Picture header: Photo by Nubia Navarro (nubikini) from Pexels

Comments

comments

Lees ook:  Welke kosten komen er bij een auto kijken?
More from Isabeau Kamphuis
Nissan viert 50 jaar Z en GT-R groots in New York
Nissan viert dubbel feest met twee vijftigjarigen: de iconische Z en de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *